Wrede sterren van de nacht
Eriksson, Kjell

Eriksson, Kjell. Wrede sterren van de nacht. (Original Title: Nattens grymma stjärnor). Breda: De Geus, 2007. 383 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In de omgeving van Uppsala worden kort na elkaar twee oude boeren gevonden, neergeslagen. Twee moorden zonder moordwapen, zonder aanwijzingen, zonder motief. Rechercheur Ann Lindell en haar collega’s van de politie in Uppsala tasten in het duister. Lindell vermoedt dat er een verband bestaat met de verdwenen Ulrik Hindersten, een miskende Petrarcaspecialist, die door zijn dochter Laura als vermist is opgegeven.

RECENSIE:
Een paar moorden op oudere mannen en een verdwijning van een derde oude man stellen de politie van Uppsala voor grote raadsels. Lange tijd is er geen enkel verband tussen de moorden te vinden. Terwijl de politie geen enkel spoor van de verdwenen Ulrik Hindersten kan vinden en ook niet veel meer doet om hem te vinden, voelt diens dochter zich eindelijk bevrijd van een ondragelijke tiran en begint zij zijn werk en boeken op te ruimen en te verbranden. Ze droomt over haar vrijheid en over haar liefde voor Stig, die getrouwd is, maar nu in de klauwen van Laura verzeild raakt. Rechercheur Ann Lindell vindt uiteindelijk een verband tussen de gebeurtenissen, maar is zo onvoorzichtig er alleen op af te gaan. Een gedegen, soms wat traag verlopende thriller met een behoorlijk inkijk in de werking van de menselijke geest. Geen actiethriller, maar een haarfijn uitpluizen van iedere mogelijke aanwijzing waarbij de politie wel eens erg gefrustreerd kan raken. Dit is de vierde thriller in een reeks die voortdurend naar meer smaakt.

7,50

In stock

General

Full TitleWrede sterren van de nacht
Original TitleNattens grymma stjärnor
LanguageDutch
Original LanguageSwedish

Creators

AuthorsEriksson, Kjell

Imprint

PublisherDe Geus
Publishing PlaceBreda
Release Year2007

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages383
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryIn de omgeving van Uppsala worden kort na elkaar twee oude boeren gevonden, neergeslagen. Twee moorden zonder moordwapen, zonder aanwijzingen, zonder motief. Rechercheur Ann Lindell en haar collega's van de politie in Uppsala tasten in het duister. Lindell vermoedt dat er een verband bestaat met de verdwenen Ulrik Hindersten, een miskende Petrarcaspecialist, die door zijn dochter Laura als vermist is opgegeven. RECENSIE: Een paar moorden op oudere mannen en een verdwijning van een derde oude man stellen de politie van Uppsala voor grote raadsels. Lange tijd is er geen enkel verband tussen de moorden te vinden. Terwijl de politie geen enkel spoor van de verdwenen Ulrik Hindersten kan vinden en ook niet veel meer doet om hem te vinden, voelt diens dochter zich eindelijk bevrijd van een ondragelijke tiran en begint zij zijn werk en boeken op te ruimen en te verbranden. Ze droomt over haar vrijheid en over haar liefde voor Stig, die getrouwd is, maar nu in de klauwen van Laura verzeild raakt. Rechercheur Ann Lindell vindt uiteindelijk een verband tussen de gebeurtenissen, maar is zo onvoorzichtig er alleen op af te gaan. Een gedegen, soms wat traag verlopende thriller met een behoorlijk inkijk in de werking van de menselijke geest. Geen actiethriller, maar een haarfijn uitpluizen van iedere mogelijke aanwijzing waarbij de politie wel eens erg gefrustreerd kan raken. Dit is de vierde thriller in een reeks die voortdurend naar meer smaakt

Identifiers

SKUSKU-2722
ISBN 139789044508550