Wit zand
Hemmerechts, Kristien

Hemmerechts, Kristien. Wit zand. Amsterdam / Antwerpen: Atlas, 1993. 252 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Second Edition.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Op een zaterdag in november overnachten een man en een vrouw in hotel Le Bateau Guizzantois. Zijn indrukwekkende naam ten spijt is het hotel vervallen, en de vrouw wil er dan ook zo spoedig mogelijk weg. Ze vindt de hotelbaas onbeschoft en haar minnaar een beetje saai.

In Wit zand overtuigt Kristien Hemmerechts wederom met haar bekende thema’s: de verhouding tussen ouders en hun kinderen, het verlangen naar liefde, de aantrekkingskracht en het wantrouwen tussen mannen en vrouwen, seksualiteit en de eeuwige angst voor de dood..

8,50

In stock

General

Full TitleWit zand
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsHemmerechts, Kristien

Imprint

PublisherAtlas
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
Release Year1993

Description

Pages252
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryOp een zaterdag in november overnachten een man en een vrouw in hotel Le Bateau Guizzantois. Zijn indrukwekkende naam ten spijt is het hotel vervallen, en de vrouw wil er dan ook zo spoedig mogelijk weg. Ze vindt de hotelbaas onbeschoft en haar minnaar een beetje saai. In Wit zand overtuigt Kristien Hemmerechts wederom met haar bekende thema's: de verhouding tussen ouders en hun kinderen, het verlangen naar liefde, de aantrekkingskracht en het wantrouwen tussen mannen en vrouwen, seksualiteit en de eeuwige angst voor de dood.

Identifiers

SKUSKU-3123
ISBN 109025402755
ISBN 139789025402754