Willem Elsschot: verzameld werk
Elsschot, Willem

Elsschot, Willem. Willem Elsschot: verzameld werk. Villa des Roses / Een ontgoocheling / De verlossing / Lijmen / Het been / Kaas / Tsjip / De leeuwentemmer / Pensioen / Het tankschip / Het dwaallicht / Verzen. Amsterdam: Em. Querido, 1976. 800 pages. Volumes: 1 volume. First Edition Thus. 14 cm. x 22 cm.
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
Na jaren nauwgezet onderzoek is het Verzameld werk van Willem Elsschot geheel gerestaureerd. Deze uitmuntende editie komt nu, geheel herspeld en geannoteerd, in de eregalerij van de Gouden Reeks, met speciaal hiervoor gemaakte schitterende tekeningen van Peter van Hugten.Elsschot is in Vlaanderen en Nederland altijd veel gelezen gebleven. De laatste jaren breekt hij zelfs op ongekende wijze in het buitenland door: zijn werk is inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Deens, Italiaans, Fins, Zweeds, Spaans, Catalaans, Hongaars en Servo-Kroatisch.
De door het Huygens Instituut verzorgde kritische leeseditie van wat Elsschot zelf als zijn Verzameld werk bestempelde is klaar.

18,00

In stock

General

Full TitleWillem Elsschot: verzameld werk
Sub-titleVilla des Roses / Een ontgoocheling / De verlossing / Lijmen / Het been / Kaas / Tsjip / De leeuwentemmer / Pensioen / Het tankschip / Het dwaallicht / Verzen
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsElsschot, Willem

Imprint

PublisherEm. Querido
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1976

Description

H x L x W14 x 0 x 22 cm
Pages800
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition Thus

Info

SummaryNa jaren nauwgezet onderzoek is het Verzameld werk van Willem Elsschot geheel gerestaureerd. Deze uitmuntende editie komt nu, geheel herspeld en geannoteerd, in de eregalerij van de Gouden Reeks, met speciaal hiervoor gemaakte schitterende tekeningen van Peter van Hugten.Elsschot is in Vlaanderen en Nederland altijd veel gelezen gebleven. De laatste jaren breekt hij zelfs op ongekende wijze in het buitenland door: zijn werk is inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Deens, Italiaans, Fins, Zweeds, Spaans, Catalaans, Hongaars en Servo-Kroatisch. De door het Huygens Instituut verzorgde kritische leeseditie van wat Elsschot zelf als zijn Verzameld werk bestempelde is klaar

Identifiers

SKUSKU-7954
ISBN 109021415631