Vroeger was ik beter
Lanoye, Tom

Lanoye, Tom. Vroeger was ik beter. Amsterdam: Uitgeverij Bert Bakker, 1989. 204 pages. Volumes: 1 volume. First Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
NL:
In dit boek een selectie uit de eerdere bundels ‘Rozengeur en maneschijn’ en ‘Het cirkus van de slechte smaak’ plus een aantal eerder in tijdschriften verschenen en nog niet gebundelde teksten. Deze bundeling bevat kritische stukken over literatuur, uitgevers, het performen en het in leven blijven als schrijver en over de schrijver als handelaar. Het zijn bijzonder goed geschreven ‘polemieken’, haarscherp geformuleerd en van een onweerlegbare logica en venijnige scherpzinnigheid die tegenstanders bij voorbaat de mond snoert..

12,50

In stock

General

Full TitleVroeger was ik beter
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsLanoye, Tom

Imprint

PublisherUitgeverij Bert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1989

Description

Pages204
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryNL: In dit boek een selectie uit de eerdere bundels 'Rozengeur en maneschijn' en 'Het cirkus van de slechte smaak' plus een aantal eerder in tijdschriften verschenen en nog niet gebundelde teksten. Deze bundeling bevat kritische stukken over literatuur, uitgevers, het performen en het in leven blijven als schrijver en over de schrijver als handelaar. Het zijn bijzonder goed geschreven 'polemieken', haarscherp geformuleerd en van een onweerlegbare logica en venijnige scherpzinnigheid die tegenstanders bij voorbaat de mond snoert.

Identifiers

SKUSKU-3134
ISBN 139789035107267