Vriendin in coma
Coupland, Douglas

Coupland, Douglas. [Translated by Heuvelmans, Ton]. Vriendin in coma. Amsterdam: Meulenhoff, 1998. 302 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 14 cm. x 21,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een groep vrienden van de middelbare school bezoekt een feest waarbij één van hen in coma raakt. Al snel blijkt Karen voorlopig niet uit haar coma te ontwaken én zwanger te zijn van Richard. Wanneer Karen 17jaar na de geboorte van haar dochter toch wakker wordt, voorspelt zij het einde van een wereld vol drank, drugs en zinloos gedrag.

RECENSIE:
Een vriendenclubje in de jaren ’70. De jonge meidenversierder Jared overlijdt aan leukemie en wordt een soort engel. De 17-jarige Karen raakt op een feestje in 1979 in coma. Haar vriend Richard vindt een briefje waarin ze vage maar duistere toekomstvoorspellingen doet. Intussen bakken dertigers Richard en zijn vrienden eigenlijk niets van hun leven, althans niet wat ze zich ervan voorstelden. Na 18 jaar komt Karen tegen elke medische verwachting in bij bewustzijn en herinnert ze zich waarom ze destijds ‘weg’ wilde zijn. Ze kreeg visioenen over het einde van de wereld, dat dan ook inderdaad alsnog plaatsvindt. Alle mensen sterven als ratten, behalve de vrienden. En terwijl alles om hen heen vervalt, doen zij…niets. Tot Jared verschijnt, hen de les leest en een nieuwe kans aanbiedt.

9,00

In stock

General

Full TitleVriendin in coma
Original TitleGirlfriend in a Coma
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsCoupland, Douglas
TranslatorsHeuvelmans, Ton

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1998

Description

H x L x W14 x 0 x 21.5 cm
Pages302
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen groep vrienden van de middelbare school bezoekt een feest waarbij één van hen in coma raakt. Al snel blijkt Karen voorlopig niet uit haar coma te ontwaken én zwanger te zijn van Richard. Wanneer Karen 17jaar na de geboorte van haar dochter toch wakker wordt, voorspelt zij het einde van een wereld vol drank, drugs en zinloos gedrag. RECENSIE: Een vriendenclubje in de jaren '70. De jonge meidenversierder Jared overlijdt aan leukemie en wordt een soort engel. De 17-jarige Karen raakt op een feestje in 1979 in coma. Haar vriend Richard vindt een briefje waarin ze vage maar duistere toekomstvoorspellingen doet. Intussen bakken dertigers Richard en zijn vrienden eigenlijk niets van hun leven, althans niet wat ze zich ervan voorstelden. Na 18 jaar komt Karen tegen elke medische verwachting in bij bewustzijn en herinnert ze zich waarom ze destijds 'weg' wilde zijn. Ze kreeg visioenen over het einde van de wereld, dat dan ook inderdaad alsnog plaatsvindt. Alle mensen sterven als ratten, behalve de vrienden. En terwijl alles om hen heen vervalt, doen zij...niets. Tot Jared verschijnt, hen de les leest en een nieuwe kans aanbiedt

Identifiers

SKUSKU-2701
ISBN 109029056894
ISBN 139789029056892