Verzwegen alibi
Panajotova, Maja

Panajotova, Maja. Verzwegen alibi. Antwerpen: Manteau, 1983. 48 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Een dichtbundel van een vrouw die op haar dertiende vanuit Rusland naar Belgie emigreerde. Haar Oost-europees verleden vormt het thema van enkele gedichten, waarin heimwee, vrijheid en jeugdherinneringen beschreven worden. Deze herkomst is ook de achtergrond van haar gedichten over taal, die de machteloosheid beschrijven van woorden, om gedachten en gevoelens te uiten. Door een compacte, heldere stijl zijn vele van de opgenomen gedichten indrukwekkend. De bundel is door Manteau mooi uitgegeven.

5,00

In stock

General

Full TitleVerzwegen alibi
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsPanajotova, Maja

Imprint

PublisherManteau
Publishing PlaceAntwerpen
Release Year1983

Description

H x L x W12 x 0 x 20 cm
Pages48
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryEen dichtbundel van een vrouw die op haar dertiende vanuit Rusland naar Belgie emigreerde. Haar Oost-europees verleden vormt het thema van enkele gedichten, waarin heimwee, vrijheid en jeugdherinneringen beschreven worden. Deze herkomst is ook de achtergrond van haar gedichten over taal, die de machteloosheid beschrijven van woorden, om gedachten en gevoelens te uiten. Door een compacte, heldere stijl zijn vele van de opgenomen gedichten indrukwekkend. De bundel is door Manteau mooi uitgegeven

Identifiers

SKUSKU-0239
ISBN 109022309029
ISBN 139789022309025