Verder is er niet zoveel
Oster, Annemarie

Oster, Annemarie. Verder is er niet zoveel. Amsterdam/ Brussel: Thomas Rap, 1985. 224 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Ank van der Moer was een belangrijk Nederlands actrice. Van 1931 tot haar dood in 1983 speelde ze talloze, voor het merendeel grote, rollen en ze werd daar ook meer dan eens voor onderscheiden. Vanaf 1942 was ze moeder van Annemarie Oster. In dit boekje is het de dochter voornamelijk om moeder Ank en om de relatie die zij met die moeder had, te doen. In die hoedanigheid voldoet het zeer persoonlijk geschreven boekje met veel anekdotes en interviews. Over de actrice Ank van der Moer, haar carriere en haar plaats in het Nederlands toneel komen we veel minder te weten en dat is jammer. Een aantal foto’s, een curriculum vitae en een lijst van gespeelde rollen zijn wel opgenomen. Van Annemarie Oster verschenen eerder Een moeder van niks en Een vrouw van de wereld (Respectievelijk 1980 en 1982).

9,00

In stock

General

Full TitleVerder is er niet zoveel
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsOster, Annemarie

Imprint

PublisherThomas Rap
Publishing PlaceAmsterdam/ Brussel
Release Year1985

Description

Pages224
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryAnk van der Moer was een belangrijk Nederlands actrice. Van 1931 tot haar dood in 1983 speelde ze talloze, voor het merendeel grote, rollen en ze werd daar ook meer dan eens voor onderscheiden. Vanaf 1942 was ze moeder van Annemarie Oster. In dit boekje is het de dochter voornamelijk om moeder Ank en om de relatie die zij met die moeder had, te doen. In die hoedanigheid voldoet het zeer persoonlijk geschreven boekje met veel anekdotes en interviews. Over de actrice Ank van der Moer, haar carriere en haar plaats in het Nederlands toneel komen we veel minder te weten en dat is jammer. Een aantal foto's, een curriculum vitae en een lijst van gespeelde rollen zijn wel opgenomen. Van Annemarie Oster verschenen eerder Een moeder van niks en Een vrouw van de wereld (Respectievelijk 1980 en 1982)

Identifiers

SKUSKU-3145
ISBN 109010054640