Vals licht
Zwagerman, Joost

Zwagerman, Joost. Vals licht. Amsterdam: De Arbeiderspers, 1991. 276 pages. Volumes: 1 volume. Series: Grote ABC. Second Edition. Grote ABC nr. 782. 13,7 cm. x 21,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Alles moest geheim blijven. Simon loog tegen familie en vrienden. Hij kon niemand vertellen waar en hoe hij Lizzie Rosenfeld had ontmoet. Simon Prins, student Nederlands, raakt gefascineerd door de wereld van de Amsterdamse prostitutie. Hij wil de wetten en geheimen doorgronden van dit schaduwbestaan. Tot het onvermijdelijke gebeurt: hij raakt verliefd op een van de werkende meisjes.

RECENSIE:
Hoofdpersoon Simon Prins raakt al op jonge leeftijd gefascineerd door de wereld van de prostitutie: ‘de grootste subcultuur van het land’. Simon heeft al ruime ervaring in het bezoeken van prostituées als hij een verhouding begint met een van hen, Lizzie Rosenfeld. Stukje bij beetje, als in een detective, wordt het verborgen leven van Lizzie onthuld. De relatie kan geen standhouden. Joost Zwagerman (geb. 1963) is een vaardig prozaïst, van wie beslist nog het een en ander te verwachten is. Verfilmd door Theo van Gogh.

7,00

In stock

General

Full TitleVals licht
SeriesGrote ABC
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsZwagerman, Joost

Imprint

PublisherDe Arbeiderspers
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1991

Description

H x L x W13.7 x 0 x 21.5 cm
Pages276
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition
CommentsGrote ABC nr. 782

Info

SummaryAlles moest geheim blijven. Simon loog tegen familie en vrienden. Hij kon niemand vertellen waar en hoe hij Lizzie Rosenfeld had ontmoet. Simon Prins, student Nederlands, raakt gefascineerd door de wereld van de Amsterdamse prostitutie. Hij wil de wetten en geheimen doorgronden van dit schaduwbestaan. Tot het onvermijdelijke gebeurt: hij raakt verliefd op een van de werkende meisjes. RECENSIE: Hoofdpersoon Simon Prins raakt al op jonge leeftijd gefascineerd door de wereld van de prostitutie: 'de grootste subcultuur van het land'. Simon heeft al ruime ervaring in het bezoeken van prostituées als hij een verhouding begint met een van hen, Lizzie Rosenfeld. Stukje bij beetje, als in een detective, wordt het verborgen leven van Lizzie onthuld. De relatie kan geen standhouden. Joost Zwagerman (geb. 1963) is een vaardig prozaïst, van wie beslist nog het een en ander te verwachten is. Verfilmd door Theo van Gogh

Identifiers

SKUSKU-7947
ISBN 109029561572