Uitvluchten
Haakman, Anton

Haakman, Anton. Uitvluchten. Amsterdam: De Bezige Bij, 1979. 140 pages. Volumes: 1 volume. Series: BBLITERAIR. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In dit boek bundelde Haakman een aantal stukken die hij eerder in het NRC/Handelsblad publiceerde. Het zijn reisverhalen, beschouwingen en herinneringen. Uit bijna alle stukken spreekt een grote betrokkenheid bij, een gefascineerd zijn door de werkelijkheid zoals die zich in al haar raadselachtigheid voor kan doen. Haakman bedient zich van een eenvoudige, sympathieke stijl, maar gaat in deze bundel toch niet erg overtuigend te werk en dat komt vooral omdat hij eigenlijk weinig te zeggen heeft. De momenten waarop hij echt boeiend of amusant is, zijn helaas spaarzaam.
.

8,50

In stock

General

Full TitleUitvluchten
SeriesBBLITERAIR
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsHaakman, Anton

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1979

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages140
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryIn dit boek bundelde Haakman een aantal stukken die hij eerder in het NRC/Handelsblad publiceerde. Het zijn reisverhalen, beschouwingen en herinneringen. Uit bijna alle stukken spreekt een grote betrokkenheid bij, een gefascineerd zijn door de werkelijkheid zoals die zich in al haar raadselachtigheid voor kan doen. Haakman bedient zich van een eenvoudige, sympathieke stijl, maar gaat in deze bundel toch niet erg overtuigend te werk en dat komt vooral omdat hij eigenlijk weinig te zeggen heeft. De momenten waarop hij echt boeiend of amusant is, zijn helaas spaarzaam.

Identifiers

SKUSKU-7885
ISBN 109023406958
ISBN 139789023406952