Uitgestelde thuiskomst
Marain, Elisabeth

Marain, Elisabeth. Uitgestelde thuiskomst. Antwerpen: Manteau, MCMLXXXIII [1983]. 158 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een boek dat als roman niet erg uit de verf komt maar aardige reisfragmenten bevat. Het speelt in het heden maar grijpt terug naar twee perioden uit het verleden: de ontdekkingsreis aan boord van het schip waarvan de vader van de hoofdpersoon (Therese) kapitein is, en een afgepast reisje plus een paar huiselijke taferelen met haar man. Het heden is een voortdurende reis met haar vriend Ludovic, de reis waarvan ze niet durft of wenst thuis te komen. Het vergaat haar als andere geemancipeerden die in de grote wereld bevangen worden door onbehagen, zonder dat ze terug verlangen naar de geborgen staat van vroeger.
.

7,50

In stock

General

Full TitleUitgestelde thuiskomst
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsMarain, Elisabeth

Imprint

PublisherManteau
Publishing PlaceAntwerpen

Description

Pages158
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryEen boek dat als roman niet erg uit de verf komt maar aardige reisfragmenten bevat. Het speelt in het heden maar grijpt terug naar twee perioden uit het verleden: de ontdekkingsreis aan boord van het schip waarvan de vader van de hoofdpersoon (Therese) kapitein is, en een afgepast reisje plus een paar huiselijke taferelen met haar man. Het heden is een voortdurende reis met haar vriend Ludovic, de reis waarvan ze niet durft of wenst thuis te komen. Het vergaat haar als andere geemancipeerden die in de grote wereld bevangen worden door onbehagen, zonder dat ze terug verlangen naar de geborgen staat van vroeger.

Identifiers

SKUSKU-3172
ISBN 109022308952
ISBN 139789022308950