Uit Mexico ben ik gevlucht, mevrouw, gevlucht!
Dendermond, Max

,

Dendermond, Max. Uit Mexico ben ik gevlucht, mevrouw, gevlucht!. Utrecht / Antwerpen: Veen, MCMLXXXIII [1983]. 143 pages. First Edition.
Softcover.

SUMMARY:
Een nederlandse wetenschapper waagt het zich te meten met een Mexicaanse schapenboer door een relatie aan te gaan met diens vrouw. De ondoorgrondelijkheid van de rijke Mexicaan zorgt voor een onverwachte ontknoping met uiteindelijk een moord. Dit hele proces wordt weergegeven in de ik-vorm, bedoeld als brief naar de moeder van de vermoorde wetenschapper en geschreven door een nederlandse archeoloog, die zelf ook door zijn eigen liefdesrelatie verstrikt raakt in een netwerk van geheimzinnigheid, hartstocht en jaloezie. Max Dendermonde weet door zijn vlotte verteltrant de spanning goed en subtiel op te bouwen.

7,50

In stock

General

Full TitleUit Mexico ben ik gevlucht, mevrouw, gevlucht!
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDendermond, Max

Imprint

PublisherVeen
Publishing PlaceUtrecht / Antwerpen

Description

Pages143
Cover FormatSoftcover

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryEen nederlandse wetenschapper waagt het zich te meten met een Mexicaanse schapenboer door een relatie aan te gaan met diens vrouw. De ondoorgrondelijkheid van de rijke Mexicaan zorgt voor een onverwachte ontknoping met uiteindelijk een moord. Dit hele proces wordt weergegeven in de ik-vorm, bedoeld als brief naar de moeder van de vermoorde wetenschapper en geschreven door een nederlandse archeoloog, die zelf ook door zijn eigen liefdesrelatie verstrikt raakt in een netwerk van geheimzinnigheid, hartstocht en jaloezie. Max Dendermonde weet door zijn vlotte verteltrant de spanning goed en subtiel op te bouwen

Identifiers

SKUSKU-3003
ISBN 109020402501
ISBN 139789020402506