Uit de schrijfcassette van Lodewijk van Deyssel
van Deyssel, Lodewijk

van Deyssel, Lodewijk. Uit de schrijfcassette van Lodewijk van Deyssel. Ontnomen, ingeleid en van aantekeningen voorzien door Harry G. M. Prick. Amsterdam: Athenaeum / Loeb Paperbacks, 1978. [?p.] Volumes: 1 of 1 volume. First Edition.

SUMMARY:
Uit de schrijfcassette van Lodewijk van Deyssel ontnam Harry G. M. Prick een bonte verscheidenheid dagboekbladen, auto-psychologische notities en zelfobservaties, tot in details van details uitgewerkte leefregels, kanttekeningen bij o.m. de lectuur zowel van Goethe’s “Torquato Tasso” als van Cissy van Marxveldt’s “De toekomst van Marijke”, indrukken van bezoeken aan musea en bioscopen, met daarnaast tal van uiteindelijk toch onverzonden gebleven brieven..

15,00

In stock

General

Full TitleUit de schrijfcassette van Lodewijk van Deyssel
Sub-titleOntnomen, ingeleid en van aantekeningen voorzien door Harry G. M. Prick
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan Deyssel, Lodewijk

Imprint

PublisherAthenaeum / Loeb Paperbacks
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1978

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages318
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryUit de schrijfcassette van Lodewijk van Deyssel ontnam Harry G. M. Prick een bonte verscheidenheid dagboekbladen, auto-psychologische notities en zelfobservaties, tot in details van details uitgewerkte leefregels, kanttekeningen bij o.m. de lectuur zowel van Goethe's "Torquato Tasso" als van Cissy van Marxveldt's "De toekomst van Marijke", indrukken van bezoeken aan musea en bioscopen, met daarnaast tal van uiteindelijk toch onverzonden gebleven brieven.

Identifiers

SKUSKU-7982
ISBN 109025365159