Tot ziens en bedankt voor de vis
Adams, Douglas

Adams, Douglas. Tot ziens en bedankt voor de vis. (Original Title: So long and thanks for all the fish). Baarn: De Fontein, 1995. 144 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Fontein SF. Second Edition. 13 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Dit is het vierde deel van een serie over het transgalaktisch handboek; een sf-parodie. De hoofdpersoon lift met dit boek door het heelal en is gestrand op de aarde. Dit is vreemd, aangezien de aarde onder zijn ogen is vernietigd. Hij wordt verliefd op een meisje, dat dat toevallig ook weet en samen proberen ze achter het hoe en waarom te komen. De kolderieke stijl van Adams zorgt voor ontspannen lezen en ook nu zitten er verrassende wendingen in het verhaal. Zoals vaker is het boek echter minder dan de eerste succesvolle delen, zeker wat betreft originaliteit en frisse humor. De losse eindjes beloven echter genoeg om al weer uit te kijken naar het volgende deel.

9,50

In stock

General

Full TitleTot ziens en bedankt voor de vis
Original TitleSo long and thanks for all the fish
SeriesFontein SF
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsAdams, Douglas

Imprint

PublisherDe Fontein
Publishing PlaceBaarn
Release Year1995

Description

H x L x W13 x 0 x 19.5 cm
Pages144
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryDit is het vierde deel van een serie over het transgalaktisch handboek; een sf-parodie. De hoofdpersoon lift met dit boek door het heelal en is gestrand op de aarde. Dit is vreemd, aangezien de aarde onder zijn ogen is vernietigd. Hij wordt verliefd op een meisje, dat dat toevallig ook weet en samen proberen ze achter het hoe en waarom te komen. De kolderieke stijl van Adams zorgt voor ontspannen lezen en ook nu zitten er verrassende wendingen in het verhaal. Zoals vaker is het boek echter minder dan de eerste succesvolle delen, zeker wat betreft originaliteit en frisse humor. De losse eindjes beloven echter genoeg om al weer uit te kijken naar het volgende deel

Identifiers

SKUSKU-2305
ISBN 109026107951
ISBN 139789026107955