Out of stock

Tijds eigen presse-papier
Verduyn, Jaap

Verduyn, Jaap. Tijds eigen presse-papier. Gedichten. Bergen op Zoom: Heeffer, 1986. 29 pages. Volumes: 1 volume. Revised Edition. 14 cm. x 20,5 cm.
Condition: Fine. Hardcover.

SUMMARY:
Herdruk van een eerder uitgegeven dichtbundel geschreven door Jaap Verduyn, die zich in deze bundel overwegend bezighoudt met ouderdom en dood. Zijn poetische gedachten verwoordt hij in nuchtere, eenvoudige taal. Enige verzen zijn gemaakt naar aanleiding van gedichten van T.S. Eliot, W.H. Auden en R.M. Rilke.
De titel is ontleend aan een gedicht over een ingevroren mammoet, gebaseerd op een eigentijdse vondst (1979). De dichter weet goed een sfeer op te roepen met behulp van een prozaische tekst, zoals in: Bejaardenhuis.

7,00

Out of stock

General

Full TitleTijds eigen presse-papier
Sub-titleGedichten
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsVerduyn, Jaap

Imprint

PublisherHeeffer
Publishing PlaceBergen op Zoom
Release Year1986

Description

H x L x W14 x 0 x 20.5 cm
Pages29
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFine

Editorial

EditionRevised Edition

Info

SummaryHerdruk van een eerder uitgegeven dichtbundel geschreven door Jaap Verduyn, die zich in deze bundel overwegend bezighoudt met ouderdom en dood. Zijn poetische gedachten verwoordt hij in nuchtere, eenvoudige taal. Enige verzen zijn gemaakt naar aanleiding van gedichten van T.S. Eliot, W.H. Auden en R.M. Rilke. De titel is ontleend aan een gedicht over een ingevroren mammoet, gebaseerd op een eigentijdse vondst (1979). De dichter weet goed een sfeer op te roepen met behulp van een prozaische tekst, zoals in: Bejaardenhuis

Identifiers

SKUSKU-0919
ISBN 109070468336