Taras boeljba
Gogol, Nicolaj Vasiljevitsj

Gogol, Nicolaj Vasiljevitsj. [Translated by Fondse, Marko]. Taras boeljba. Wageningen: L. J. Veen, [publishing date unknown]. 224 pages. Volumes: 1 volume. Series: Amstelpaperbacks. Second Edition. 12,5 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Episode uit het leven van de legendarische kozakkenhoofdman, die vocht tegen Tartaren en Polen. Het moeilijkst had hij het met zijn eigen opvliegendheid, koppigheid en eeuwige vechtlust. Ook zijn twee zoons worden al jong ingelijfd. Hij verliest ze beiden. De een schiet hij zelf dood als overloper, de ander wordt voor zijn ogen dood gemarteld. Een episch verhaal, een der bekendste van Gogol.

7,50

In stock

General

Full TitleTaras boeljba
SeriesAmstelpaperbacks
LanguageDutch
Original LanguageRussian

Creators

AuthorsGogol, Nicolaj Vasiljevitsj
TranslatorsFondse, Marko

Imprint

PublisherL. J. Veen
Publishing PlaceWageningen

Description

H x L x W12.5 x 0 x 19.5 cm
Pages224
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryEpisode uit het leven van de legendarische kozakkenhoofdman, die vocht tegen Tartaren en Polen. Het moeilijkst had hij het met zijn eigen opvliegendheid, koppigheid en eeuwige vechtlust. Ook zijn twee zoons worden al jong ingelijfd. Hij verliest ze beiden. De een schiet hij zelf dood als overloper, de ander wordt voor zijn ogen dood gemarteld. Een episch verhaal, een der bekendste van Gogol

Identifiers

SKUSKU-2835
ISBN 109020404377
ISBN 139789020404371