Tamars maan
López, Esteban

López, Esteban. Tamars maan. Amsterdam: De Bezige Bij, 1963. Printed by Mouton & Co., Den Haag. 218 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Het eiland Ebiza, een van de Spaanse Balearen, heeft een oude geschiedenis die teruggaat tot de Phoeniciërs en Egyptenaren. Tamar was de maangodin, waarover ook Robert Graves in “The White Goddess” schrijft, als de gestalte waarnaar elke dichter op zoek is. Op zoek naar het onbekende, treft de lezer in dit boek van opez een aantal vreemdelingen aan, die het eiland Ibiza bevolken en daar hun dromen tot daad trachten te maken, beinvloed door omgeving, klimaat en sfeer – een eigen wereld waarin het oorlogsgerucht van de koude-oorlogsjaren nauwelijks doordringt. Boeiend zijn de beschrijvingen van mensen en landschappen, situaties en ontmoetingen.

7,50

In stock

General

Full TitleTamars maan
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsLópez, Esteban

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterMouton & Co.
Printing PlaceDen Haag
Release Year1963

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages218
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryHet eiland Ebiza, een van de Spaanse Balearen, heeft een oude geschiedenis die teruggaat tot de Phoeniciërs en Egyptenaren. Tamar was de maangodin, waarover ook Robert Graves in "The White Goddess" schrijft, als de gestalte waarnaar elke dichter op zoek is. Op zoek naar het onbekende, treft de lezer in dit boek van opez een aantal vreemdelingen aan, die het eiland Ibiza bevolken en daar hun dromen tot daad trachten te maken, beinvloed door omgeving, klimaat en sfeer - een eigen wereld waarin het oorlogsgerucht van de koude-oorlogsjaren nauwelijks doordringt. Boeiend zijn de beschrijvingen van mensen en landschappen, situaties en ontmoetingen

Identifiers

SKUSKU-7984