Striptease zonder muziek
Moravia, Alberto

Moravia, Alberto. Striptease zonder muziek. (Original Title: El Paradiso). Amsterdam / Brussel: Elsevier, 1972. 159 pages. Volumes: 1 volume. Series: Elseviers Literaire Serie. First Dutch Language Edition. 13 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Vrouwen, die geen blad voor de mond nemen – in feite overgaan tot een geestelijke striptease, – zeggen in dit boek wat zij van hun minnaar, verloofde, echtgenoot en ook van hun kinderen denken.
Wie weet, zijn deze vrouwen, terwijl ze in de spiegel van hun leven kijken, overgeleverd aan het wonderlijke schimmenspel van hun zieke geest…
De onnavolgbare verteller, die Alberto Moravia is, leidt deze vrouwen met het hem eigen laconisme, dat soms naar cynisme neigt, door onze produktiemaatschappij waarvan deze vrouwen meestal de slachtoffers doch in menig opzicht zeker ook de medeplichtigen zijn.

6,50

In stock

General

Full TitleStriptease zonder muziek
Original TitleEl Paradiso
SeriesElseviers Literaire Serie
LanguageDutch
Original LanguageItalian

Creators

AuthorsMoravia, Alberto

Imprint

PublisherElsevier
Publishing PlaceAmsterdam / Brussel
Release Year1972

Description

H x L x W13 x 0 x 20 cm
Pages159
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryVrouwen, die geen blad voor de mond nemen - in feite overgaan tot een geestelijke striptease, - zeggen in dit boek wat zij van hun minnaar, verloofde, echtgenoot en ook van hun kinderen denken. Wie weet, zijn deze vrouwen, terwijl ze in de spiegel van hun leven kijken, overgeleverd aan het wonderlijke schimmenspel van hun zieke geest... De onnavolgbare verteller, die Alberto Moravia is, leidt deze vrouwen met het hem eigen laconisme, dat soms naar cynisme neigt, door onze produktiemaatschappij waarvan deze vrouwen meestal de slachtoffers doch in menig opzicht zeker ook de medeplichtigen zijn

Identifiers

SKUSKU-0598
ISBN 109010440052