St. Ives
Stevenson, R. L.

Stevenson, R. L.. St. Ives. (Original Title: St. Ives). Amsterdam – Antwerpen: Wereld-Bibliotheek, MCMLII [1952]. 363 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 13,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Dust jacket missing. Hardcover.

SUMMARY:
Evenals Treasure Island is dit minder bekende verhaal van Stevenson een echte 19de eeuwse avonturenroman vol spanning en romantiek. Hier weet de Franse graaf St. Ives die als gemeen soldaat onder Napoleon vocht en krijgsgevangene is in het fort van Edinburgh, te ontsnappen. Hij gaat op zoek naar zijn geliefde Flora, een bezoekster in de gevangenis om na veel griezelige ervaringen en avonturen tenslotte met haar te trouwen, Engelsman te worden en de teruggekeerde Napoleon aan zijn laars te lappen.

5,00

In stock

General

Full TitleSt. Ives
Original TitleSt. Ives
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsStevenson, R. L.

Imprint

PublisherWereld-Bibliotheek
Publishing PlaceAmsterdam - Antwerpen

Description

H x L x W13.5 x 0 x 20 cm
Pages363
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFineDust jacket missing

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEvenals Treasure Island is dit minder bekende verhaal van Stevenson een echte 19de eeuwse avonturenroman vol spanning en romantiek. Hier weet de Franse graaf St. Ives die als gemeen soldaat onder Napoleon vocht en krijgsgevangene is in het fort van Edinburgh, te ontsnappen. Hij gaat op zoek naar zijn geliefde Flora, een bezoekster in de gevangenis om na veel griezelige ervaringen en avonturen tenslotte met haar te trouwen, Engelsman te worden en de teruggekeerde Napoleon aan zijn laars te lappen

Identifiers

SKUSKU-2860