Songs of Sin & Sorrow
Ertvelt, Walter

Ertvelt, Walter. Songs of Sin & Sorrow. Antwerpen / Harmelen: Nioba / Ars Scribendi, 1990. 58 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In 1980 maakten Walter Ertvelt & Dees De Bruyne samen een bibliofiele publikatie onder de titel “Melk & Bloed”, drie teksten en drie lithos omtrent “Sex, Stress & Solitude”. 10 jaar later is er deze bundel. Om hun 20-jarige vriendschap te vieren, het 30-jarig schilderkunstig bestaan van Dees, de 40ste verjaardag van Walter en het feit dat Dees de kaap van de 50 heeft bereikt.
Deze teksten zijn een ode aan een merkwaardige vriendschap van twee opmerkelijke persoonlijkheden.
“Songs of Sin & Sorrow” zijn de gezangen van de heks, de voodoo-priester, de schilder, de dichter …

6,00

In stock

General

Full TitleSongs of Sin & Sorrow
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsErtvelt, Walter

Imprint

PublisherNioba / Ars Scribendi
Publishing PlaceAntwerpen / Harmelen
Release Year1990

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages58
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryIn 1980 maakten Walter Ertvelt & Dees De Bruyne samen een bibliofiele publikatie onder de titel "Melk & Bloed", drie teksten en drie lithos omtrent "Sex, Stress & Solitude". 10 jaar later is er deze bundel. Om hun 20-jarige vriendschap te vieren, het 30-jarig schilderkunstig bestaan van Dees, de 40ste verjaardag van Walter en het feit dat Dees de kaap van de 50 heeft bereikt. Deze teksten zijn een ode aan een merkwaardige vriendschap van twee opmerkelijke persoonlijkheden. "Songs of Sin & Sorrow" zijn de gezangen van de heks, de voodoo-priester, de schilder, de dichter ..

Identifiers

SKUSKU-0023
ISBN 109069451239