Rumeiland
Vestdijk, Simon

Vestdijk, Simon. Rumeiland. ‘s Gravenhage – Rotterdam: Nijgh & Van Ditmar, [1977?]. 336 pages. Volumes: 1 volume. Eighth Edition.
Condition: Good. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
NL:
Richard Beckford wordt, na jaren in Engeland te hebben gewoond, teruggestuurd naar het Jamaica van zijn jeugd om poolshoogte te gaan nemen op de familieplantage. De suiker- en rumopbrengst is de laatste jaren sterk teruggelopen. Richard wil ook uitzoeken hoe zijn broer Peter, indertijd onder verdachte omstandigheden gestorven, de dood vond. Maar in zijn hart hoopt hij de pirate Anne Bonney terug te vinden, voor wie hij vroeger een grote verering koesterde. Hij raakt verwikkeld in een net van intriges.

9,00

In stock

General

Full TitleRumeiland
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsVestdijk, Simon

Imprint

PublisherNijgh & Van Ditmar
Publishing Place's Gravenhage - Rotterdam

Description

Pages336
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionGood

Editorial

EditionEighth Edition

Info

SummaryNL: Richard Beckford wordt, na jaren in Engeland te hebben gewoond, teruggestuurd naar het Jamaica van zijn jeugd om poolshoogte te gaan nemen op de familieplantage. De suiker- en rumopbrengst is de laatste jaren sterk teruggelopen. Richard wil ook uitzoeken hoe zijn broer Peter, indertijd onder verdachte omstandigheden gestorven, de dood vond. Maar in zijn hart hoopt hij de pirate Anne Bonney terug te vinden, voor wie hij vroeger een grote verering koesterde. Hij raakt verwikkeld in een net van intriges

Identifiers

SKUSKU-2975
ISBN 139789023652809