Robespierre
Goswin, Rob

Goswin, Rob. Robespierre. De gedichten van spel en schande, liefde en dood. Brugge: Orion / Desclée De Brouwer, 1971. Printed by De Windroos, Beernem. 101 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 13,7 cm. x 20,8 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Robert Julius Goossens (*Schriek, 23 maart 1943), ook bekend onder het pseudoniem Rob Goswin, is een Belgische dichter, schrijver en kunstenaar.
Hij was docent aan het Koninklijk Technisch Athenaeum De Beeltjens te Westerlo. In 1968 richtte hij samen met de schilder Jef Van Grieken en de schrijver en acteur Gerd de Ley, het magazine Rimschi op. Hij was ook redacteur van de magazines Impuls en van Imago. Hij publiceerde in verscheidene periodieken, onder meer in Belfort, Dietsche Warande, Hand, Heibel, Morgen, Nieuwe stemmen, Proces, Rimschi, Vlaanderen, Yang, Zenith-74..

11,50

In stock

General

Full TitleRobespierre
Sub-titleDe gedichten van spel en schande, liefde en dood
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsGoswin, Rob

Imprint

PublisherOrion / Desclée De Brouwer
Publishing PlaceBrugge
PrinterDe Windroos
Printing PlaceBeernem
Release Year1971

Description

H x L x W13.7 x 0 x 20.8 cm
Pages101
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryRobert Julius Goossens (*Schriek, 23 maart 1943), ook bekend onder het pseudoniem Rob Goswin, is een Belgische dichter, schrijver en kunstenaar. Hij was docent aan het Koninklijk Technisch Athenaeum De Beeltjens te Westerlo. In 1968 richtte hij samen met de schilder Jef Van Grieken en de schrijver en acteur Gerd de Ley, het magazine Rimschi op. Hij was ook redacteur van de magazines Impuls en van Imago. Hij publiceerde in verscheidene periodieken, onder meer in Belfort, Dietsche Warande, Hand, Heibel, Morgen, Nieuwe stemmen, Proces, Rimschi, Vlaanderen, Yang, Zenith-74.

Identifiers

SKUSKU-0900
ISBN 109026422326