Reizigers in de anti-tijd
Raes, Hugo

Raes, Hugo. Reizigers in de anti-tijd. Amsterdam: De Bezige Bij, 1970. Printed by Bosch, Utrecht. 264 pages. Volumes: 1 volume. Series: Literaire Reuzenpocket. First Edition. Literaire Reuzenpocket 337. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Na hun vlucht uit Vredeland komen de reizigers met hun boot terecht in “een tegentijdse stroming”, “een anti-tijd”, waarin zij de meest wonderlijke avonturen beleven. Een fantastisch surrealistisch reisverhaal, een dool-, zoek- en ontsnappingstocht van een gezin door de tijd. De sfeertekening is te vergelijken met die van Edgar Allan Poe (Angstvisioenen) en Jules Verne (surrealistisch reisverhaal). De realistische beschrijving van liefdesscenes doen denken aan het werk van Henry Miller. O.a. in zijn beschrijvingen van het oorlogsgeweld is Raes sterk maatschappij-kritisch. Zeer suggestief schrijftalent, plastische verbeelding, cynische humor.

12,00

In stock

General

Full TitleReizigers in de anti-tijd
SeriesLiteraire Reuzenpocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsRaes, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterBosch
Printing PlaceUtrecht
Release Year1970

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages264
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition
CommentsLiteraire Reuzenpocket 337

Info

SummaryNa hun vlucht uit Vredeland komen de reizigers met hun boot terecht in "een tegentijdse stroming", "een anti-tijd", waarin zij de meest wonderlijke avonturen beleven. Een fantastisch surrealistisch reisverhaal, een dool-, zoek- en ontsnappingstocht van een gezin door de tijd. De sfeertekening is te vergelijken met die van Edgar Allan Poe (Angstvisioenen) en Jules Verne (surrealistisch reisverhaal). De realistische beschrijving van liefdesscenes doen denken aan het werk van Henry Miller. O.a. in zijn beschrijvingen van het oorlogsgeweld is Raes sterk maatschappij-kritisch. Zeer suggestief schrijftalent, plastische verbeelding, cynische humor

Identifiers

SKUSKU-7939
ISBN 109023403371
ISBN 139789023403371