Penseeldier – een passie
van Os, Th.

van Os, Th.. Penseeldier – een passie. Gedichten. Amsterdam – Antwerpen: De Arbeiderspers, [2001]. 94 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 17 cm. x 20,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Liefde en lust, in alle facetten, zijn nooit ver weg in het werk van Th. van Os. Ook in Penseeldier gaan de “passiekapellen” wijd open. Maar in deze zorgvuldig gecomponeerde bundel die die passie vaak toegesneden op de schilderkunst. Zowel een schilderij als een daad van liefde krijft pas kleur en vorm door het werk van de passie (en omgekeerd: door de passie voor het werk). Vanzelfsprekend kan dit credo worden doorgetrokken naar de dichtkunst. Penseeldier is de neerslag van het verlangen passie vast te leggen in alle registers en in alle stadia..

7,50

In stock

General

Full TitlePenseeldier - een passie
Sub-titleGedichten
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan Os, Th.

Imprint

PublisherDe Arbeiderspers
Publishing PlaceAmsterdam - Antwerpen

Description

H x L x W17 x 0 x 20.5 cm
Pages94
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryLiefde en lust, in alle facetten, zijn nooit ver weg in het werk van Th. van Os. Ook in Penseeldier gaan de "passiekapellen" wijd open. Maar in deze zorgvuldig gecomponeerde bundel die die passie vaak toegesneden op de schilderkunst. Zowel een schilderij als een daad van liefde krijft pas kleur en vorm door het werk van de passie (en omgekeerd: door de passie voor het werk). Vanzelfsprekend kan dit credo worden doorgetrokken naar de dichtkunst. Penseeldier is de neerslag van het verlangen passie vast te leggen in alle registers en in alle stadia.

Identifiers

SKUSKU-0031
ISBN 109029535806