Overwinterdagboek
Raskin, Brigitte

Raskin, Brigitte. Overwinterdagboek. Amsterdam: Kritak / Meulenhoff, 1990. 99 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
De auteur debuteerde in 1988 met ‘Het Koekoeksjong’, waarvoor zij de AKO-literatuurprijs kreeg. Deze tweede roman werd minder goed ontvangen door de critici. Misschien komt dat door de vorm die de auteur gekozen heeft, namelijk het dagboek. Een dagboek loopt het gevaar slechts een chaotische presentatie te zijn van gedachten, invallen en herinneringen. Daar is hier inderdaad sprake van. Anne, de hoofdpersoon is getrouwd, maar verliefd op een ander. Zij en haar minnaar spreken af elkaar nà de winter (vandaar de titel) weer te ontmoeten. Anne schrijft nu alles wat ze denkt en voelt op om uiteindelijk te beslissen nìet naar de afspraak te gaan.

7,50

In stock

General

Full TitleOverwinterdagboek
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsRaskin, Brigitte

Imprint

PublisherKritak / Meulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1990

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages99
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDe auteur debuteerde in 1988 met 'Het Koekoeksjong', waarvoor zij de AKO-literatuurprijs kreeg. Deze tweede roman werd minder goed ontvangen door de critici. Misschien komt dat door de vorm die de auteur gekozen heeft, namelijk het dagboek. Een dagboek loopt het gevaar slechts een chaotische presentatie te zijn van gedachten, invallen en herinneringen. Daar is hier inderdaad sprake van. Anne, de hoofdpersoon is getrouwd, maar verliefd op een ander. Zij en haar minnaar spreken af elkaar nà de winter (vandaar de titel) weer te ontmoeten. Anne schrijft nu alles wat ze denkt en voelt op om uiteindelijk te beslissen nìet naar de afspraak te gaan

Identifiers

SKUSKU-3167
ISBN 109063032900
ISBN 139789063032906