Over de liefde en andere duivels
Márquez, Gabriel García

Márquez, Gabriel García. [Translated by Boon, Adri]. Over de liefde en andere duivels. Amsterdam: Meulenhoff, 2002. 238 pages. Volumes: 1 volume. 13th Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Mint. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In Over de liefde en andere duivels schept Gabriel García Márquez de volmaakte Caribische legende over het onaantastbare en beeldschone meisje, Sierva María, de onbeminde dochter van een zotte creoolse markies en een slavenhandelaarster. De beet van een dolle hond maakt haar tot de speelbal van bizarre kwakzalvers en fanatieke geestelijken, die vrezen dat zij van de duivel bezeten is. Een jonge priester kan echter niets duivels in haar ontdekken, maar wel pure lieftalligheid. En zoals altijd bij Márquez gaat ook dit boek over eenzaamheid, ziekte, dood, noodlot en het wonderbaarlijke.

12,00

In stock

General

Full TitleOver de liefde en andere duivels
LanguageDutch
Original LanguageSpanish

Creators

AuthorsMárquez, Gabriel García
TranslatorsBoon, Adri

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year2002

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages238
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionMint

Editorial

Edition13th Edition

Info

SummaryIn Over de liefde en andere duivels schept Gabriel García Márquez de volmaakte Caribische legende over het onaantastbare en beeldschone meisje, Sierva María, de onbeminde dochter van een zotte creoolse markies en een slavenhandelaarster. De beet van een dolle hond maakt haar tot de speelbal van bizarre kwakzalvers en fanatieke geestelijken, die vrezen dat zij van de duivel bezeten is. Een jonge priester kan echter niets duivels in haar ontdekken, maar wel pure lieftalligheid. En zoals altijd bij Márquez gaat ook dit boek over eenzaamheid, ziekte, dood, noodlot en het wonderbaarlijke

Identifiers

SKUSKU-0635
ISBN 109029072547
ISBN 139789029072540