Oogopslag
Duras, Marguerite

Duras, Marguerite. [Translated by Veenis, Miep]. Oogopslag. Journalistiek werk. (Original Title: Outside, papiers d’un jour). Amsterdam: OmegaBoek, 1990. 252 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 14 cm. x 21,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Naast haar literaire werk heeft Duras ook veel journalistieke teksten op haar naam staan. Een zestigtal, oorspronkelijk tussen 1957 en 1980 gepubliceerd in uiteenlopende bladen als Le Monde, France-Observateur, Sorcières en Vogue, is nu gebundeld en demonstreert het brede scala van Duras’ mogelijkheden ook op dit gebied. Van de geëxalteerd triviale portretten van kunstenaars in Vogue tot en met de filosofische en maatschappelijk geëngageerde pleidooien in France-Observateur. Onvermijdelijk gedateerd her en der, maar nergens onbeduidend..

6,50

In stock

General

Full TitleOogopslag
Sub-titleJournalistiek werk
Original TitleOutside, papiers d'un jour
LanguageDutch
Original LanguageFrench

Creators

AuthorsDuras, Marguerite
TranslatorsVeenis, Miep

Imprint

PublisherOmegaBoek
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1990

Description

H x L x W14 x 0 x 21.5 cm
Pages252
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryNaast haar literaire werk heeft Duras ook veel journalistieke teksten op haar naam staan. Een zestigtal, oorspronkelijk tussen 1957 en 1980 gepubliceerd in uiteenlopende bladen als Le Monde, France-Observateur, Sorcières en Vogue, is nu gebundeld en demonstreert het brede scala van Duras' mogelijkheden ook op dit gebied. Van de geëxalteerd triviale portretten van kunstenaars in Vogue tot en met de filosofische en maatschappelijk geëngageerde pleidooien in France-Observateur. Onvermijdelijk gedateerd her en der, maar nergens onbeduidend.

Identifiers

SKUSKU-0073
ISBN 109060578341