Onrust der verwanten
Daem, Geertrui

Daem, Geertrui. Onrust der verwanten. Een familiedrama. Antwerpen: Manteau, 1999. 80 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In dit komische familiedrama maken we kennis met het gezin Van Dale. Moeder heeft een romantisch weekendje voor twee naar Parijs gewonnen. Zoon Bernard profiteert van de afwezigheid van zijn ouders om zijn vriendin bij hem thuis te laten logeren. Een op het eerste gezicht erg herkenbare situatie, die beschreven wordt aan de hand van speelse en absoluut goddelijke dialogen. De ogenschijnlijk absurde commentaar van de oude, dementerende grootvader brengt de lezer echter gaandeweg met een schok tot het besef dat de essentie van wat zich hier afspeelt dieper gaat. Het verhaal van opa voert ons terug naar de oorlog en het duistere verleden van de familie. Zijn wartaal wordt uiteindelijk misschien zelfs de bron van alle begrip.

6,50

In stock

General

Full TitleOnrust der verwanten
Sub-titleEen familiedrama
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDaem, Geertrui

Imprint

PublisherManteau
Publishing PlaceAntwerpen
Release Year1999

Description

Pages80
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryIn dit komische familiedrama maken we kennis met het gezin Van Dale. Moeder heeft een romantisch weekendje voor twee naar Parijs gewonnen. Zoon Bernard profiteert van de afwezigheid van zijn ouders om zijn vriendin bij hem thuis te laten logeren. Een op het eerste gezicht erg herkenbare situatie, die beschreven wordt aan de hand van speelse en absoluut goddelijke dialogen. De ogenschijnlijk absurde commentaar van de oude, dementerende grootvader brengt de lezer echter gaandeweg met een schok tot het besef dat de essentie van wat zich hier afspeelt dieper gaat. Het verhaal van opa voert ons terug naar de oorlog en het duistere verleden van de familie. Zijn wartaal wordt uiteindelijk misschien zelfs de bron van alle begrip

Identifiers

SKUSKU-3048
ISBN 109022315061