Ondergronds
Kotte, Wouter

Kotte, Wouter. [Illustrated by Rubin, Harold]. Ondergronds. Hilversum: De Schutting Pers, 1979. 28 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 14 cm. x 20,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover. Signatures: Signature and dedication by the author.

SUMMARY:
Wouter Kotte (Arnhem, 30 december 1933 – Düsseldorf, 8 december 1998) was een Nederlands dichter en museumdirecteur. Hij verwierf bekendheid als publicist en als directeur van het Museum Hedendaagse Kunst-Utrecht in Utrecht.
Zijn eerste uitgaven van poëzie ontstonden in Arnhem. In zijn publicaties thematiseerde hij vooral de parallen van denken en uitbeelden. Hij maakte als dichter ook beeldende collages en werken in gemengde techniek op papier.
Na zijn pensionering verhuisde Kotte naar Düsseldorf waar hij zich volledig concentreerde op zijn poëzie, vanaf toen in het Duits.

Ondergronds is een fijne unieke bundel die prachtig geïllustreerd werd met negen tekeningen van Harold Rubin, geboren in 1932 te Johannesburg en wonende te Tel Aviv..

12,50

In stock

General

Full TitleOndergronds
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsKotte, Wouter
IllustratorsRubin, Harold

Imprint

PublisherDe Schutting Pers
Publishing PlaceHilversum
Release Year1979

Description

H x L x W14 x 0 x 20.5 cm
Pages28
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SignaturesSignature and dedication by the author
SummaryWouter Kotte (Arnhem, 30 december 1933 - Düsseldorf, 8 december 1998) was een Nederlands dichter en museumdirecteur. Hij verwierf bekendheid als publicist en als directeur van het Museum Hedendaagse Kunst-Utrecht in Utrecht. Zijn eerste uitgaven van poëzie ontstonden in Arnhem. In zijn publicaties thematiseerde hij vooral de parallen van denken en uitbeelden. Hij maakte als dichter ook beeldende collages en werken in gemengde techniek op papier. Na zijn pensionering verhuisde Kotte naar Düsseldorf waar hij zich volledig concentreerde op zijn poëzie, vanaf toen in het Duits. Ondergronds is een fijne unieke bundel die prachtig geïllustreerd werd met negen tekeningen van Harold Rubin, geboren in 1932 te Johannesburg en wonende te Tel Aviv.

Identifiers

SKUSKU-0366
ISBN 109062975070