Omtrent Deedee
Claus, Hugo

Claus, Hugo. Omtrent Deedee. Amsterdam: De Bezige Bij, 1981. Printed by Van Boekhoven-Bosh, Utrecht. 166 pages. Volumes: 1 of 1 volumes. Series: BBLITERAIR. 16th Edition. 18 cm. x 11,1 cm..
Condition: Fine. Softcover.

SUMMARY:
De familie Heylen houdt in de pastorie van een Vlaams dorp haar jaarlijkse herdenking van de dood van Moeder. Maar dit jaar ontstaan er op die plechtige dag wrijvingen en misverstanden die leiden tot een chaotisch feest. In een mengeling van seksualiteit en geweld nadert het uur van de waarheid. Een priester die onder druk van de omstandigheden zijn morele bijstand weigert en daardoor een catastrofe veroorzaakt, de ontroerende Natalie, de burleske familieleden, de losgeslagen jongeman Claude – zij allen vormen het tableau vivant van een van de bekendste romans van Huga Claus.

9,00

In stock

General

Full TitleOmtrent Deedee
SeriesBBLITERAIR
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsClaus, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterVan Boekhoven-Bosh
Printing PlaceUtrecht
Release Year1981

Description

H x L x W18 x 0 x 11.1 cm
Pages166
Volumes1 of 1 volumes
Cover FormatSoftcover
ConditionFine

Editorial

Edition16th Edition

Info

SummaryDe familie Heylen houdt in de pastorie van een Vlaams dorp haar jaarlijkse herdenking van de dood van Moeder. Maar dit jaar ontstaan er op die plechtige dag wrijvingen en misverstanden die leiden tot een chaotisch feest. In een mengeling van seksualiteit en geweld nadert het uur van de waarheid. Een priester die onder druk van de omstandigheden zijn morele bijstand weigert en daardoor een catastrofe veroorzaakt, de ontroerende Natalie, de burleske familieleden, de losgeslagen jongeman Claude - zij allen vormen het tableau vivant van een van de bekendste romans van Huga Claus

Identifiers

SKUSKU-8005
ISBN 109023400518