Omtrent Deedee
Claus, Hugo

Claus, Hugo. Omtrent Deedee. Amsterdam – Antwerpen: De Bezige Bij / Ontwikkeling, 1963. Printed by Bosch, Utrecht. 166 pages. Volumes: 1 of 1 volumes. Series: BBLITERAIR. First Edition. 18 x 11 .
Condition: Fine. Softcover.

SUMMARY:
De familie Heylen houdt in de pastorie van een Vlaams dorp haar jaarlijkse herdenking van de dood van Moeder. Maar dit jaar ontstaan er op die plechtige dag wrijvingen en misverstanden die leiden tot een chaotisch feest. In een mengeling van seksualiteit en geweld nadert het uur van de waarheid. Een priester die onder druk van de omstandigheden zijn morele bijstand weigert en daardoor een catastrofe veroorzaakt, de ontroerende Natalie, de burleske familieleden, de losgeslagen jongeman Claude – zij allen vormen het tableau vivant van een van de bekendste romans van Huga Claus.

9,00

In stock

General

Full TitleOmtrent Deedee
SeriesBBLITERAIR
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsClaus, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij / Ontwikkeling
Publishing PlaceAmsterdam - Antwerpen
PrinterBosch
Printing PlaceUtrecht
Release Year1963

Description

H x L x W18 x 0 x 11 cm
Pages166
Volumes1 of 1 volumes
Cover FormatSoftcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDe familie Heylen houdt in de pastorie van een Vlaams dorp haar jaarlijkse herdenking van de dood van Moeder. Maar dit jaar ontstaan er op die plechtige dag wrijvingen en misverstanden die leiden tot een chaotisch feest. In een mengeling van seksualiteit en geweld nadert het uur van de waarheid. Een priester die onder druk van de omstandigheden zijn morele bijstand weigert en daardoor een catastrofe veroorzaakt, de ontroerende Natalie, de burleske familieleden, de losgeslagen jongeman Claude - zij allen vormen het tableau vivant van een van de bekendste romans van Huga Claus

Identifiers

SKUSKU-8007