Nooit meer slapen
Hermans, Willem Frederik

Hermans, Willem Frederik. Nooit meer slapen. Amsterdam: Uitgeverij De Bezige Bij, 1966. [?p.] First Edition, First Impression.
Condition: Good. Softcover.

SUMMARY:
NL:
Nooit meer slapen is het meesterlijke verhaal van de jonge geoloog Alfred Issendorf, die in het moerassige noorden van Noorwegen onderzoek wil verrichten om de hypothese van zijn leermeester en promotor Sibbelee te staven. Issendorf is ambitieus: hij hoopt dat hem op deze reis iets groots te wachten staat, dat zijn naam aan een belangrijk wetenschappelijk feit zal worden verbonden. Deze ambitie hangt samen met het verlangen het werk van zijn vader, die door een ongeluk tijdens een onderzoekstocht om het leven kwam, te voltooien. Nooit meer slapen is een grootse roman over grote dromen..

15,00

In stock

General

Full TitleNooit meer slapen
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsHermans, Willem Frederik

Imprint

PublisherUitgeverij De Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1966

Description

Cover FormatSoftcover
ConditionGood

Editorial

EditionFirst Edition
ImpressionFirst Impression

Info

SummaryNL: Nooit meer slapen is het meesterlijke verhaal van de jonge geoloog Alfred Issendorf, die in het moerassige noorden van Noorwegen onderzoek wil verrichten om de hypothese van zijn leermeester en promotor Sibbelee te staven. Issendorf is ambitieus: hij hoopt dat hem op deze reis iets groots te wachten staat, dat zijn naam aan een belangrijk wetenschappelijk feit zal worden verbonden. Deze ambitie hangt samen met het verlangen het werk van zijn vader, die door een ongeluk tijdens een onderzoekstocht om het leven kwam, te voltooien. Nooit meer slapen is een grootse roman over grote dromen.

Identifiers

SKUSKU-3075