Nieuw Deps
Walschap, Gerard

Walschap, Gerard. Nieuw Deps. Over Jacob, de zoon van Houtekiet. Antwerpen: Ontwikkeling, 1976. 264 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Fourth Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Roman die het vervolg is op de (bekendere) “Houtekiet”. De hoofdpersoon is nu de zoon van Jan Houtekiet, Jacob. Hij is een eenzelvige, zeer stugge man die zeer eigenzinnig een nog niet bebouwd stuk grond in bezit neemt om daar vanuit het niets een nieuwe nederzetting te stichten rond een door hem begonnen fabriek. Dit alles maakt van hem een zeer vermogend man. Het is een typische streekroman, zoals alleen Walschap die kan schrijven.

8,00

In stock

General

Full TitleNieuw Deps
Sub-titleOver Jacob, de zoon van Houtekiet
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsWalschap, Gerard

Imprint

PublisherOntwikkeling
Publishing PlaceAntwerpen
Release Year1976

Description

Pages264
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFourth Edition

Info

SummaryRoman die het vervolg is op de (bekendere) "Houtekiet". De hoofdpersoon is nu de zoon van Jan Houtekiet, Jacob. Hij is een eenzelvige, zeer stugge man die zeer eigenzinnig een nog niet bebouwd stuk grond in bezit neemt om daar vanuit het niets een nieuwe nederzetting te stichten rond een door hem begonnen fabriek. Dit alles maakt van hem een zeer vermogend man. Het is een typische streekroman, zoals alleen Walschap die kan schrijven

Identifiers

SKUSKU-3019