Moord op de Nijl
Christi, Agatha

Christi, Agatha. [Translated by Vreeland, Myra]. Moord op de Nijl. (Original Title: Death on the Nile). Leiden: A. W. Sijthoff, 1974. 214 pages. Volumes: 1 volume. [Edition unknown]. 11,5 cm. x 18 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Poirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij’ een paar maanden later een bootreis maakt over de Nijl, ontmoet hij ze daar. De man is inderdaad op huwelijksreis, maar met een andere vrouw. En het meisje is er ook… Alleen!. De situatie bevalt Poirot helemaal niet. Maar wat kan hij anders doen dan afwachten wat er gebeuren zal?
En ja, er worden 2 moorden èn een juwelendiefstal gepleegd. Het gezelschap aan boord vertoont grote tegenstellingen en de psycholoog Hercule Poirot moet al zijn gaven aanwenden om de dader te ontmaskeren. Een boeiende detectiveroman van hoog gehalte.

4,00

In stock

General

Full TitleMoord op de Nijl
Original TitleDeath on the Nile
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsChristi, Agatha
TranslatorsVreeland, Myra

Imprint

PublisherA. W. Sijthoff
Publishing PlaceLeiden
Release Year1974

Description

H x L x W11.5 x 0 x 18 cm
Pages214
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Info

SummaryPoirot hoort toevallig hoe twee mensen plannen maken voor een huwelijksreis naar Egypte. Als hij' een paar maanden later een bootreis maakt over de Nijl, ontmoet hij ze daar. De man is inderdaad op huwelijksreis, maar met een andere vrouw. En het meisje is er ook... Alleen!. De situatie bevalt Poirot helemaal niet. Maar wat kan hij anders doen dan afwachten wat er gebeuren zal? En ja, er worden 2 moorden èn een juwelendiefstal gepleegd. Het gezelschap aan boord vertoont grote tegenstellingen en de psycholoog Hercule Poirot moet al zijn gaven aanwenden om de dader te ontmaskeren. Een boeiende detectiveroman van hoog gehalte

Identifiers

SKUSKU-4052