Mijn grote liefde
Giroud, Françoise

Giroud, Françoise. [Translated by Jansen, Marijke]. Mijn grote liefde. (Original Title: Mon très cher amour …). Amsterdam: Van Gennep, 1995. Printed by Ter Brink Meppel, Meppel. 99 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een welgestelde, gescheiden literair agente in Parijs, ongeveer 40 jaar, ontmoet tijdens een receptie een jonge ambitieuze advocaat. Zij beginnen een hartstochtelijke verhouding. Hij heeft een moeilijke jeugd achter zich als enig overgebleven joods kind, zij is een bourgeoise. Hun relatie breekt stuk op de jaloezie, maar op voor de vrouw vernederende wijze: de vrouw die hij steeds bezocht was een psychiater-psychoanalytica. Boeiend, in eenvoudige stijl, helder analyserend beschreven. Goed vertaald. Giroud (1916) is oud-minister van vrouwenzaken en cultuur in Frankrijk en schreef samen met B.H. Lvy ‘Mannen en vrouwen’.

7,50

In stock

General

Full TitleMijn grote liefde
Original TitleMon très cher amour ...
LanguageDutch
Original LanguageFrench

Creators

AuthorsGiroud, Françoise
TranslatorsJansen, Marijke

Imprint

PublisherVan Gennep
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterTer Brink Meppel
Printing PlaceMeppel
Release Year1995

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages99
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen welgestelde, gescheiden literair agente in Parijs, ongeveer 40 jaar, ontmoet tijdens een receptie een jonge ambitieuze advocaat. Zij beginnen een hartstochtelijke verhouding. Hij heeft een moeilijke jeugd achter zich als enig overgebleven joods kind, zij is een bourgeoise. Hun relatie breekt stuk op de jaloezie, maar op voor de vrouw vernederende wijze: de vrouw die hij steeds bezocht was een psychiater-psychoanalytica. Boeiend, in eenvoudige stijl, helder analyserend beschreven. Goed vertaald. Giroud (1916) is oud-minister van vrouwenzaken en cultuur in Frankrijk en schreef samen met B.H. Lvy 'Mannen en vrouwen'

Identifiers

SKUSKU-0072
ISBN 109055150614