Louis Couperus en L. J. Veen: Bloemlezing uit hun correspondentie
van Vliet, H. T. M. - Couperus, Louis

van Vliet, H. T. M. – Couperus, Louis. Louis Couperus en L. J. Veen: Bloemlezing uit hun correspondentie. Utrecht / Antwerpen: Veen, 1987. 271 pages. First Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Uitgeverij Veen en ter markering van de verschijning van de eerste twee delen van het Volledig Werk van Louis Couperus werd deze bloemlezing uit de correspondentie tussen uitgever L.J. Veen en zijn sterauteur uitgegeven. Extra interessant is deze uitgave, omdat ze – i.t.t. de editie van alleen de Couperus-brieven door F.L. Bastet in de reeks Achter het Boek – ook brieven van L.J. Veen bevat. Het geheel geeft een boeiend beeld van de financiële en andere beslommeringen van de correspondenten. Het boek is rijk geïllustreerd (deels in kleur) en het werd door tekstbezorger H.T.M. van Vliet voorbeeldig van annotaties voorzien. Het is verplichte kost voor Couperus-liefhebbers.

9,00

In stock

General

Full TitleLouis Couperus en L. J. Veen: Bloemlezing uit hun correspondentie
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan Vliet, H. T. M. - Couperus, Louis

Imprint

PublisherVeen
Publishing PlaceUtrecht / Antwerpen
Release Year1987

Description

Pages271
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryBij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Uitgeverij Veen en ter markering van de verschijning van de eerste twee delen van het Volledig Werk van Louis Couperus werd deze bloemlezing uit de correspondentie tussen uitgever L.J. Veen en zijn sterauteur uitgegeven. Extra interessant is deze uitgave, omdat ze - i.t.t. de editie van alleen de Couperus-brieven door F.L. Bastet in de reeks Achter het Boek - ook brieven van L.J. Veen bevat. Het geheel geeft een boeiend beeld van de financiële en andere beslommeringen van de correspondenten. Het boek is rijk geïllustreerd (deels in kleur) en het werd door tekstbezorger H.T.M. van Vliet voorbeeldig van annotaties voorzien. Het is verplichte kost voor Couperus-liefhebbers

Identifiers

SKUSKU-2932
ISBN 109020422545