Liliane
Schouwenaars, Clem

Schouwenaars, Clem. Liliane. of de spiegelingen van leugen en liefde. Antwerpen / Bussum: Standaard Uitgeverij, 1983. 404 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Paul Degryse, 50 jaar en schooldirecteur wordt verliefd op een veel jonger meisje. In het verleden heeft hij meer dergelijke affaires gehad en ze altijd verborgen kunnen houden voor zijn vrouw. Ook deze keer lukt het hem het meisje te verleiden (of zij hem), maar zoals later blijkt, heeft zijn vrouw alles van meet af aan in de gaten. Als het tenslotte uitkomt, veracht ze hem, niet om zijn verhouding, maar om zijn stiekeme gedoe. Degryse denkt dat daarmee alles voorbij is, maar dan begint hij opnieuw met zijn vriendin, maar nu openlijker. Het verhaal is op zich weinig origineel, ook de complicaties, die breed uitgesponnen worden, lijken zich vooral in de hoofdpersoon te voltrekken, en minder in zijn omgeving. De roman verloopt uitermate traag. Een secuur geschreven roman, met een einde dat de lezer geen suggesties biedt, maar slechts raadsels..

15,00

In stock

General

Full TitleLiliane
Sub-titleof de spiegelingen van leugen en liefde
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsSchouwenaars, Clem

Imprint

PublisherStandaard Uitgeverij
Publishing PlaceAntwerpen / Bussum
Release Year1983

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages404
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryPaul Degryse, 50 jaar en schooldirecteur wordt verliefd op een veel jonger meisje. In het verleden heeft hij meer dergelijke affaires gehad en ze altijd verborgen kunnen houden voor zijn vrouw. Ook deze keer lukt het hem het meisje te verleiden (of zij hem), maar zoals later blijkt, heeft zijn vrouw alles van meet af aan in de gaten. Als het tenslotte uitkomt, veracht ze hem, niet om zijn verhouding, maar om zijn stiekeme gedoe. Degryse denkt dat daarmee alles voorbij is, maar dan begint hij opnieuw met zijn vriendin, maar nu openlijker. Het verhaal is op zich weinig origineel, ook de complicaties, die breed uitgesponnen worden, lijken zich vooral in de hoofdpersoon te voltrekken, en minder in zijn omgeving. De roman verloopt uitermate traag. Een secuur geschreven roman, met een einde dat de lezer geen suggesties biedt, maar slechts raadsels.

Identifiers

SKUSKU-3161
ISBN 109002148429