Liefdes werk

[?]. Liefdes werk. van 300 dichters uit de hele wereld samengebracht door Koen Stassijns en Ivo van Strijtem. Tielt: Lannoo / Atlas, 2002. 388 pages. Volumes: 1 volume. Second Edition. 17,5 cm. x 25 cm.
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
Als de liefde iets is, dan wel tijd-en grenzeloos. In deze bloemlezing uit de mooiste liefdesgedichten van altijd en overal snikken, smachten, huilen, schreeuwen, ondergaan, lachen, vertellen, vervloeken, smeken en fluisteren de stemmen van meer dan driehonderd dichters de liefde. In ‘Liefdes werk’ ontmoeten en omarmen alle facetten, alle schakeringen van leven en dood elkaar. Zij raken er verstrengeld in een liefdesgedicht.
Koen Stassijns en Ivo van Strijtem zijn de drijvende krachten achter de succesvolle reeks ‘De mooiste van…’ Beiden zijn actief als dichter, vertaler en bloemlezer.

16,50

In stock

General

Full TitleLiefdes werk
Sub-titlevan 300 dichters uit de hele wereld samengebracht door Koen Stassijns en Ivo van Strijtem
LanguageDutch
Original LanguageMultiple Languages

Imprint

PublisherLannoo / Atlas
Publishing PlaceTielt
Release Year2002

Description

H x L x W17.5 x 0 x 25 cm
Pages388
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryAls de liefde iets is, dan wel tijd-en grenzeloos. In deze bloemlezing uit de mooiste liefdesgedichten van altijd en overal snikken, smachten, huilen, schreeuwen, ondergaan, lachen, vertellen, vervloeken, smeken en fluisteren de stemmen van meer dan driehonderd dichters de liefde. In 'Liefdes werk' ontmoeten en omarmen alle facetten, alle schakeringen van leven en dood elkaar. Zij raken er verstrengeld in een liefdesgedicht. Koen Stassijns en Ivo van Strijtem zijn de drijvende krachten achter de succesvolle reeks 'De mooiste van...' Beiden zijn actief als dichter, vertaler en bloemlezer

Identifiers

SKUSKU-0779
ISBN 109020944568
ISBN 139789020944563