Liefde verkennen
Mantel, Hilary

Mantel, Hilary. Liefde verkennen. Amsterdam / Antwerpen: Atlas, 1995. 238 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 13,5 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een jonge vrouw kijkt terug op haar jeugd: hoe ze opgroeide samen met haar buurmeisje in een beknottend milieu, de nonnenschool bezocht, de eerste liefdeservaringen kreeg en als studente in Londen in aanraking kwam met abortus en anorexia nervosa. Indringende beschrijving, goede karaktertekening, realistische verteltrant.

Hilary Mantel (1952, Derbyshire) heeft inmiddels een uitpuilende prijzenkast. Twee keer won ze de Man Booker Prize, voor Wolf Hall en Het boek Henry. Maar ook de Walter Scott Prize, de Costa Boek Book of the Year, de Orange Prize, onder andere..

9,00

In stock

General

Full TitleLiefde verkennen
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsMantel, Hilary

Imprint

PublisherAtlas
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
Release Year1995

Description

H x L x W13.5 x 0 x 21 cm
Pages238
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen jonge vrouw kijkt terug op haar jeugd: hoe ze opgroeide samen met haar buurmeisje in een beknottend milieu, de nonnenschool bezocht, de eerste liefdeservaringen kreeg en als studente in Londen in aanraking kwam met abortus en anorexia nervosa. Indringende beschrijving, goede karaktertekening, realistische verteltrant. Hilary Mantel (1952, Derbyshire) heeft inmiddels een uitpuilende prijzenkast. Twee keer won ze de Man Booker Prize, voor Wolf Hall en Het boek Henry. Maar ook de Walter Scott Prize, de Costa Boek Book of the Year, de Orange Prize, onder andere.

Identifiers

SKUSKU-2797
ISBN 109025413110