Leve de patholoog-anatoom!
Simhoffer, Kees

Simhoffer, Kees. Leve de patholoog-anatoom!. 100 aforismen gedachten voorbeelden van Kees Simhoffer. St. Odiliënberg: Corrie Zelen, 1977. Printed by Van der Marck, Roermond. 25 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,4 cm. x 20,1 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Dit boekje bevat citaten en fragmenten uit eerder verschenen werk, maar ook stukjes die nog niet eerder in druk verschenen of nog in druk zullen verschijnen. Ze zijn genomen uit mijn verhalenbundels “Een been onder het zand” en “Vermomd als Treurwilg”, uit mijn romans “De Knijpkat” en “Een Geile Gifkikker”, uit de roman in voorbereiding “Verboden te denken” en uit artikels over van alles en nog wat in tijdschriften. Omdat ik vooronderstel dat de kopers van dit boekje mijn andere boeken niet in hun rek hebben staan, heb ik nergens aangegeven in welk boek en op welke bladzijde het citaat of fragment terug te vinden is. De weinigen die mijn werk kennen, zullen er een eer in vinden zelf alles terug te zoeken, de velen die mijn werk niet kennen moeten dat maar zo laten..

5,00

In stock

General

Full TitleLeve de patholoog-anatoom!
Sub-title100 aforismen gedachten voorbeelden van Kees Simhoffer
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsSimhoffer, Kees

Imprint

PublisherCorrie Zelen
Publishing PlaceSt. Odiliënberg
PrinterVan der Marck
Printing PlaceRoermond
Release Year1977

Description

H x L x W12.4 x 0 x 20.1 cm
Pages25
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDit boekje bevat citaten en fragmenten uit eerder verschenen werk, maar ook stukjes die nog niet eerder in druk verschenen of nog in druk zullen verschijnen. Ze zijn genomen uit mijn verhalenbundels "Een been onder het zand" en "Vermomd als Treurwilg", uit mijn romans "De Knijpkat" en "Een Geile Gifkikker", uit de roman in voorbereiding "Verboden te denken" en uit artikels over van alles en nog wat in tijdschriften. Omdat ik vooronderstel dat de kopers van dit boekje mijn andere boeken niet in hun rek hebben staan, heb ik nergens aangegeven in welk boek en op welke bladzijde het citaat of fragment terug te vinden is. De weinigen die mijn werk kennen, zullen er een eer in vinden zelf alles terug te zoeken, de velen die mijn werk niet kennen moeten dat maar zo laten.

Identifiers

SKUSKU-7944
ISBN 109062805043
ISBN 139789062805044