Lady Chatterley’s minnaar
Lawrence, D.H.

Lawrence, D.H.. [Translated by Sandfort, J.A.]. Lady Chatterley’s minnaar. (Original Title: Lady Chatterley’s lover). Pandora Pockets, 2006. 348 pages. Volumes: 1 volume. 36th Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Constance, een mooie en gepassioneerde vrouw, is diep ingelukkig in haar huwelijk met de invalide Clifford Chatterley. Haar emotionele verlamming weerspiegelt zijn fysieke staat, en pas als ze vlucht in de armen van Oliver Mellors, Cliffords jachtopziener, voelt ze zich gelukkig. Bij Mellors, die de belichaming van mannelijkheid en passie is, vindt Constance haar vervulling.

RECENSIE:
Een jonge vrouw getrouwd met een in de oorlog verminkte, half verlamde man, wordt verliefd op de boswachter van hun landgoed. Wat begint als een hunkering naar een normaal geslachtsleven en een kind, groeit uit tot een grote liefde, waarvoor zij tenslotte haar man verlaat. Het boek verscheen in 1928 en was destijds een sensatie door de zeer openhartige, maar ook idealistische behandeling van het liefdesleven.

12,50

In stock

General

Full TitleLady Chatterley's minnaar
Original TitleLady Chatterley's lover
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsLawrence, D.H.
TranslatorsSandfort, J.A.

Imprint

PublisherPandora Pockets
Release Year2006

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages348
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

Edition36th Edition

Info

SummaryConstance, een mooie en gepassioneerde vrouw, is diep ingelukkig in haar huwelijk met de invalide Clifford Chatterley. Haar emotionele verlamming weerspiegelt zijn fysieke staat, en pas als ze vlucht in de armen van Oliver Mellors, Cliffords jachtopziener, voelt ze zich gelukkig. Bij Mellors, die de belichaming van mannelijkheid en passie is, vindt Constance haar vervulling. RECENSIE: Een jonge vrouw getrouwd met een in de oorlog verminkte, half verlamde man, wordt verliefd op de boswachter van hun landgoed. Wat begint als een hunkering naar een normaal geslachtsleven en een kind, groeit uit tot een grote liefde, waarvoor zij tenslotte haar man verlaat. Het boek verscheen in 1928 en was destijds een sensatie door de zeer openhartige, maar ook idealistische behandeling van het liefdesleven

Identifiers

SKUSKU-0575
ISBN 109025410383
ISBN 139789025410384