Kat in ‘t bakkie
Willemsen, Chris

Willemsen, Chris. Kat in ‘t bakkie. voetbalgedichten. Met een woord vooraf van Youp van ‘t Hek. Amsterdam: Thomas Rap, 1999. 54 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Dit bundeltje begint met een poëtisch voorwoord van Youp van ‘t Hek. Daarna volgen voetbalgedichten over groten uit een ver en recent verleden. Allen zijn inmiddels overleden, waardoor het karakter van een laatste eerbetoon ontstaat. Spelers en trainers, Nederlanders en buitenlanders, maar ook verslaggevers en een scheidsrechter worden getypeerd: raak en soms zelfs ontroerend. Auteur, dichter, maar bovenal voetbalkenner Willemsen (1953) verstaat die kunst bijzonder goed, zoals Nico Scheepmaker in het verleden. In een enkel geval is ter versterking een foto of tekening aan het gedicht toegevoegd. Zeer bijzonder is dat Willemsen zijn in 1999 overleden uitgever Thomas Rap ook met een sportgedicht eert. De wat oudere voetballiefhebber, met gevoel voor taal, kan goud delven uit dit prachtige en zeer bijzondere boekje..

6,00

In stock

General

Full TitleKat in 't bakkie
Sub-titlevoetbalgedichten. Met een woord vooraf van Youp van 't Hek
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsWillemsen, Chris

Imprint

PublisherThomas Rap
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1999

Description

H x L x W12 x 0 x 21 cm
Pages54
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDit bundeltje begint met een poëtisch voorwoord van Youp van 't Hek. Daarna volgen voetbalgedichten over groten uit een ver en recent verleden. Allen zijn inmiddels overleden, waardoor het karakter van een laatste eerbetoon ontstaat. Spelers en trainers, Nederlanders en buitenlanders, maar ook verslaggevers en een scheidsrechter worden getypeerd: raak en soms zelfs ontroerend. Auteur, dichter, maar bovenal voetbalkenner Willemsen (1953) verstaat die kunst bijzonder goed, zoals Nico Scheepmaker in het verleden. In een enkel geval is ter versterking een foto of tekening aan het gedicht toegevoegd. Zeer bijzonder is dat Willemsen zijn in 1999 overleden uitgever Thomas Rap ook met een sportgedicht eert. De wat oudere voetballiefhebber, met gevoel voor taal, kan goud delven uit dit prachtige en zeer bijzondere boekje.

Identifiers

SKUSKU-1124
ISBN 109060056485