Karel Wilms, één van de velen
Coenen, Armand

, ,

Coenen, Armand. [Francken, Fritz – Clijmans, Willy, co-author]. Karel Wilms, één van de velen. Met een voorbericht van Willy Clijmans, substituut-krijgsauditeur te velde en een slotrede van Fritz Francken. Antwerpen: Van Uffelen & Delagarde, 1945. 127 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. Nr. 41 of 850 printed copies.. 14 cm. x 22 cm..
Condition: Fine. Dust Jacket missing. Hardcover.

SUMMARY:
Uitgebracht als hulde aan Karel Wilms, jonge verzetsman ( slachtoffer kamp Sachsenhausen-Oranienburg).Velen brachten in dit boek hulde aan de jonge Karel Wilms, o.a.Willem Elsschot met gedicht “De Banneling”, Armand Coenen (auteur van dit boek),Gerard Walschap, Johan Daisne, mej.M.E.Belpaire, Fritz Francken, etc.
Met foto van Karel Wilms, die de zoon was van John Wilms, die de auteur was van de Parochie van miserie (1941), en met tekeningen buiten e tekst o.a. van Frank Mortelmans en Joris Minne.

15,00

In stock

General

Full TitleKarel Wilms, één van de velen
Sub-titleMet een voorbericht van Willy Clijmans, substituut-krijgsauditeur te velde en een slotrede van Fritz Francken
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsCoenen, Armand
Co-authorsFrancken, Fritz - Clijmans, Willy

Imprint

PublisherVan Uffelen & Delagarde
Publishing PlaceAntwerpen
Release Year1945

Description

H x L x W14 x 0 x 22 cm
Pages127
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFineDust Jacket missing

Editorial

EditionFirst Edition
CommentsNr. 41 of 850 printed copies.

Info

SummaryUitgebracht als hulde aan Karel Wilms, jonge verzetsman ( slachtoffer kamp Sachsenhausen-Oranienburg).Velen brachten in dit boek hulde aan de jonge Karel Wilms, o.a.Willem Elsschot met gedicht "De Banneling", Armand Coenen (auteur van dit boek),Gerard Walschap, Johan Daisne, mej.M.E.Belpaire, Fritz Francken, etc. Met foto van Karel Wilms, die de zoon was van John Wilms, die de auteur was van de Parochie van miserie (1941), en met tekeningen buiten e tekst o.a. van Frank Mortelmans en Joris Minne

Identifiers

SKUSKU-7435