Kannibalen en zendelingen
McCarthy, Mary

McCarthy, Mary. [Translated by Verhagen, Piet]. Kannibalen en zendelingen. (Original Title: Cannibals and Missionaries). Amsterdam: Meulenhoff, 1981. 450 pages. Volumes: 1 volume. Series: Meulenhoff Editie. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een gemengde groep (voornamelijk Amerikanen, maar ook een Nederlandse politicus omvattende), nog voor de omwenteling onderweg naar Iran, wordt door een even gemeleerde groep vliegtuigkapers gegijzeld op een boerderij in de Flevopolder. Een breed opgezet, kaleidoskopisch verhaal over de onderlinge verhoudingen die ontstaan door de diversiteit van de karakters in zo’n gespannen situatie. Hierin verweven zitten McCarthy’s ideeen over kunst, opgehangen aan het feit dat de losprijs deels uit oude meesters bestaat. Hoewel het een thriller mag heten, is het niet bepaald wat de gemiddelde lezer zich daarbij voorstelt: literaire interesse is noodzakelijk.

10,00

In stock

General

Full TitleKannibalen en zendelingen
Original TitleCannibals and Missionaries
SeriesMeulenhoff Editie
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsMcCarthy, Mary
TranslatorsVerhagen, Piet

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1981

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages450
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen gemengde groep (voornamelijk Amerikanen, maar ook een Nederlandse politicus omvattende), nog voor de omwenteling onderweg naar Iran, wordt door een even gemeleerde groep vliegtuigkapers gegijzeld op een boerderij in de Flevopolder. Een breed opgezet, kaleidoskopisch verhaal over de onderlinge verhoudingen die ontstaan door de diversiteit van de karakters in zo'n gespannen situatie. Hierin verweven zitten McCarthy's ideeen over kunst, opgehangen aan het feit dat de losprijs deels uit oude meesters bestaat. Hoewel het een thriller mag heten, is het niet bepaald wat de gemiddelde lezer zich daarbij voorstelt: literaire interesse is noodzakelijk

Identifiers

SKUSKU-2766
ISBN 109029010452
ISBN 139789029010450