Jagers in de sneeuw
Wolff, Tobias

Wolff, Tobias. [Translated by Bergsma, Peter]. Jagers in de sneeuw. Verhalen. (Original Title: Hunters in the Snow). Amsterdam: Bert Bakker, 1987. 189 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Twaalf korte verhalen van een hier te lande nog nauwelijks bekend auteur. Bindende factor zijn de pretenties van het menselijk leven die soms ontnuchterend worden gepresenteerd, soms regelrecht onderuit gehaald worden. Een en ander gebeurt met onderkoelde humor enerzijds, en weloverwogen gebruik van tragiek anderzijds. De verhalen bezitten eenzelfde soberheid en herkenbaarheid als die van de ook hier hooggewaardeerde Amerikaan Raymond Carver. Tobias Wolff (Alabama, 1945) hoort m.i. tot de zelfde groep en zal ongetwijfeld zijn publiek vinden. Wel voor fijnproevers, want niet alle verhalen zijn even makkelijk te duiden.

9,00

In stock

General

Full TitleJagers in de sneeuw
Sub-titleVerhalen
Original TitleHunters in the Snow
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsWolff, Tobias
TranslatorsBergsma, Peter

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1987

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages189
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryTwaalf korte verhalen van een hier te lande nog nauwelijks bekend auteur. Bindende factor zijn de pretenties van het menselijk leven die soms ontnuchterend worden gepresenteerd, soms regelrecht onderuit gehaald worden. Een en ander gebeurt met onderkoelde humor enerzijds, en weloverwogen gebruik van tragiek anderzijds. De verhalen bezitten eenzelfde soberheid en herkenbaarheid als die van de ook hier hooggewaardeerde Amerikaan Raymond Carver. Tobias Wolff (Alabama, 1945) hoort m.i. tot de zelfde groep en zal ongetwijfeld zijn publiek vinden. Wel voor fijnproevers, want niet alle verhalen zijn even makkelijk te duiden

Identifiers

SKUSKU-4049
ISBN 109035105133
ISBN 139789035105133