Het ritselen van vleugels
Jespers pp, Henri-Floris

Jespers pp, Henri-Floris. Het ritselen van vleugels. Antwerpen: Soethoudt, 1979. 196 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition.
Condition: Good. Softcover. Sewn Softcover. Signatures: Signed by the Author with “voor Peter, van harte, Henri”. The author also barred part the word “het” of the title, and replaced it by “Dit”.

SUMMARY:
In korte filosofisch getinte notities, gelardeerd met een overvloed aan citaten, ontleend aan o.a. De Montherlant, tracht de auteur zicht te krijgen op het menselijk leven. De notities zijn een directe neerslag van een denkend en tegelijk noterend bewustzijn, zodat het dikwijls erg moeilijk is verbindingen te leggen. Als rode draad door het geheel loopt de relatie van de ik met anderen, de fascinatie voor de zelfdoding en beschouwingen over de waanzin, geconcretiseerd in een kort essay over Ludwig II.

25,00

In stock

General

Full TitleHet ritselen van vleugels
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsJespers pp, Henri-Floris

Imprint

PublisherSoethoudt
Publishing PlaceAntwerpen
Release Year1979

Description

Pages196
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionGood

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SignaturesSigned by the Author with "voor Peter, van harte, Henri". The author also barred part the word "het" of the title, and replaced it by "Dit"
SummaryIn korte filosofisch getinte notities, gelardeerd met een overvloed aan citaten, ontleend aan o.a. De Montherlant, tracht de auteur zicht te krijgen op het menselijk leven. De notities zijn een directe neerslag van een denkend en tegelijk noterend bewustzijn, zodat het dikwijls erg moeilijk is verbindingen te leggen. Als rode draad door het geheel loopt de relatie van de ik met anderen, de fascinatie voor de zelfdoding en beschouwingen over de waanzin, geconcretiseerd in een kort essay over Ludwig II

Identifiers

SKUSKU-7017
ISBN 109063720270