Het restaurant aan het eind van het heelal
Adams, Douglas

Adams, Douglas. [Translated by Verhoef, Rien – Commandeur, Sjaak]. Het restaurant aan het eind van het heelal. (Original Title: The Restaurant at the End of the Universe). Baarn: De Fontein, 1995. 172 pages. Volumes: 1 volume. Third Edition. 13 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Dit boek is een herdruk van een uitgave die oorspronkelk in 1981 verscheen als vervolg op “Het transgalactisch liftershandboek” (zie a.i.’s deze week). “Het transgalactisch liftershandboek” had niet alleen succes als roman, maar ook als televisieserie en hoorspel (in Nederland door de KRO uitgezonden). Ook het tweede boek is een aaneenschakeling van grappige, absurde belevenissen van een viertal personages op hun ongeorganiseerde reizen door het universum. Hun avonturen worden opgeluisterd met citaten uit “Het transgalactisch liftershandboek”. Na veertien jaar heeft dit boek nog niets van zn charme verloren. Het is een kostelke parodie op science fiction, de mens, het heelal en de rest.

8,50

In stock

General

Full TitleHet restaurant aan het eind van het heelal
Original TitleThe Restaurant at the End of the Universe
SeriesFontein SF
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsAdams, Douglas
TranslatorsVerhoef, Rien - Commandeur, Sjaak

Imprint

PublisherDe Fontein
Publishing PlaceBaarn
Release Year1995

Description

H x L x W13 x 0 x 19.5 cm
Pages172
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionThird Edition

Info

SummaryDit boek is een herdruk van een uitgave die oorspronkelk in 1981 verscheen als vervolg op "Het transgalactisch liftershandboek" (zie a.i.'s deze week). "Het transgalactisch liftershandboek" had niet alleen succes als roman, maar ook als televisieserie en hoorspel (in Nederland door de KRO uitgezonden). Ook het tweede boek is een aaneenschakeling van grappige, absurde belevenissen van een viertal personages op hun ongeorganiseerde reizen door het universum. Hun avonturen worden opgeluisterd met citaten uit "Het transgalactisch liftershandboek". Na veertien jaar heeft dit boek nog niets van zn charme verloren. Het is een kostelke parodie op science fiction, de mens, het heelal en de rest

Identifiers

SKUSKU-2303
ISBN 109026107935
ISBN 139789026107931