Het leven, het heelal en de rest
Adams, Douglas

Adams, Douglas. [Translated by Verhoef, Rien]. Het leven, het heelal en de rest. (Original Title: Life, the Universe and Everything). Baarn: De Fontein, 1995. 159 pages. Volumes: 1 volume. Series: Fontein SF. Second Edition. 13 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Douglas Adams begon zn carrire met het schrven van radio- en t.v.-scripts en scoorde in 1978 een hit met de BBC-serie “Het Transgalactische Liftershandboek” en de daarop gebaseerde roman. “Het Leven, het Heelal en de Rest” vormt hierop (na “Het Restaurant aan het Eind van het Heelal”) het tweede vervolg, dat aansluitend op voorgaande delen dient te worden gelezen. Is het verrassingselement stilaan verdwenen en de humor sterk verbaal, dan brengt ook dit deel weer die kombinatie van Monty Python-eske avonturen doorheen het universum, met absurde theorien en ‘eeuwige’ waarheden. Zeker geen teleurstelling voor de liefhebber van de reeks. Normale druk; zwart omslag met blik op de aarde vanuit het heelal.

8,50

In stock

General

Full TitleHet leven, het heelal en de rest
Original TitleLife, the Universe and Everything
SeriesFontein SF
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsAdams, Douglas
TranslatorsVerhoef, Rien

Imprint

PublisherDe Fontein
Publishing PlaceBaarn
Release Year1995

Description

H x L x W13 x 0 x 19.5 cm
Pages159
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryDouglas Adams begon zn carrire met het schrven van radio- en t.v.-scripts en scoorde in 1978 een hit met de BBC-serie "Het Transgalactische Liftershandboek" en de daarop gebaseerde roman. "Het Leven, het Heelal en de Rest" vormt hierop (na "Het Restaurant aan het Eind van het Heelal") het tweede vervolg, dat aansluitend op voorgaande delen dient te worden gelezen. Is het verrassingselement stilaan verdwenen en de humor sterk verbaal, dan brengt ook dit deel weer die kombinatie van Monty Python-eske avonturen doorheen het universum, met absurde theorien en 'eeuwige' waarheden. Zeker geen teleurstelling voor de liefhebber van de reeks. Normale druk; zwart omslag met blik op de aarde vanuit het heelal

Identifiers

SKUSKU-2306
ISBN 109026107943
ISBN 139789026107948