Het huis
Gijsen, Marnix

Gijsen, Marnix. Het huis. Verzen, waarin is opgenomen de vierde druk van De lof-litanie van Sint Franciscus van Assisi. Utrecht / Antwerpen: De Gemeenschap / De Sikkel, [1925]. Printed by Eigen Drukkerij, Utrecht. 65 pages. Volumes: 1 volume. Second Edition. 14,5 cm. x 22,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

COLOPHON:
Van dit boek, Het Huis, een bundel verzen, waarin is opgenomen de vierde druk van de Lof-Litanie van Sint Franciscus van Assisi, verscheen in den Herfst van negentien honderd vijf en twintig de eerste druk. Deze tweede druk werd vermeerderd met een tweetal verzen, en, gezet uit de Bodoni, door de Eigen Drukkerij te Utrecht, gedrukt op Old Drury, van Spalding and Hodge..

9,00

In stock

General

Full TitleHet huis
Sub-titleVerzen, waarin is opgenomen de vierde druk van De lof-litanie van Sint Franciscus van Assisi
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsGijsen, Marnix

Imprint

PublisherDe Gemeenschap / De Sikkel
Publishing PlaceUtrecht / Antwerpen
PrinterEigen Drukkerij
Printing PlaceUtrecht

Description

H x L x W14.5 x 0 x 22.5 cm
Pages65
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryCOLOPHON: Van dit boek, Het Huis, een bundel verzen, waarin is opgenomen de vierde druk van de Lof-Litanie van Sint Franciscus van Assisi, verscheen in den Herfst van negentien honderd vijf en twintig de eerste druk. Deze tweede druk werd vermeerderd met een tweetal verzen, en, gezet uit de Bodoni, door de Eigen Drukkerij te Utrecht, gedrukt op Old Drury, van Spalding and Hodge.

Identifiers

SKUSKU-0888