Het grote uitstel
Reugebrink, Marc

Reugebrink, Marc. Het grote uitstel. Amsterdam / Antwerpen: Meulenhoff / Manteau, 2008. 308 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Third Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Daniël Winfried Rega is in- en ingelukkig. Ook in de provincie woedt de Koude Oorlog volop. Jonge mannen nemen een abonnement op de permanente revolutie, geven zich over aan een niet-aflatend cafébezoek en trachten de wereld te veranderen in de armen van een meisje. Rega nestelt zich in het status-quo en kiest, te midden van steeds duurdere woorden en grotere veranderingen, voor een wereldschokkende overzichtelijkheid. Tot het leven hem links en rechts inhaalt.

9,00

In stock

General

Full TitleHet grote uitstel
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsReugebrink, Marc

Imprint

PublisherMeulenhoff / Manteau
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
Release Year2008

Description

Pages308
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionThird Edition

Info

SummaryDaniël Winfried Rega is in- en ingelukkig. Ook in de provincie woedt de Koude Oorlog volop. Jonge mannen nemen een abonnement op de permanente revolutie, geven zich over aan een niet-aflatend cafébezoek en trachten de wereld te veranderen in de armen van een meisje. Rega nestelt zich in het status-quo en kiest, te midden van steeds duurdere woorden en grotere veranderingen, voor een wereldschokkende overzichtelijkheid. Tot het leven hem links en rechts inhaalt

Identifiers

SKUSKU-7046
ISBN 139789085421559