Het goede leven
Mclnerney, Jay

Mclnerney, Jay. [Translated by Holkamp, Mathilde – Polman, Maarten]. Het goede leven. (Original Title: The Good Life). Amsterdam: De Bezige Bij, 2006. 413 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 15 cm. x 23 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Deze nieuwe roman van de schrijver van “Bright Lights, Big City” begint sterk, met de beschrijving van het leven van Corinne, moeder van een tweeling van zes jaar, in New York vlak na de ramp van 9/11. Ze gaat als vrijwilligster werken om de hulptroepen van eten en drinken te voorzien en ontmoet daar Luke, net als zij getrouwd, en vader van een dochter van 14. In de verwarring van deze moeilijke periode vinden ze elkaar; ze blijken beiden huwelijksproblemen te hebben en beginnen een verhouding. Ze komen op het punt dat ze moeten kiezen of ze een nieuw leven met elkaar willen beginnen. De schrijver heeft een scherp oog voor de perikelen van het moderne gezinsleven en de drang van mensen om na een dergelijke ramp met een schone lei te willen beginnen.

Jay McInerney (1955) groeide op in Hartford, Connecticut. Hij studeerde aan de kunstacademie in Massachusetts en schreef na zijn opleiding korte verhalen voor Esquire. Hij heeft tot nu toe zeven romans op zijn naam staan, waaronder Bright Lights, Big City; De schittering valt; De laatste der Savages en Het goede leven.

9,00

In stock

General

Full TitleHet goede leven
Original TitleThe Good Life
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsMclnerney, Jay
TranslatorsHolkamp, Mathilde - Polman, Maarten

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year2006

Description

H x L x W15 x 0 x 23 cm
Pages413
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryDeze nieuwe roman van de schrijver van "Bright Lights, Big City" begint sterk, met de beschrijving van het leven van Corinne, moeder van een tweeling van zes jaar, in New York vlak na de ramp van 9/11. Ze gaat als vrijwilligster werken om de hulptroepen van eten en drinken te voorzien en ontmoet daar Luke, net als zij getrouwd, en vader van een dochter van 14. In de verwarring van deze moeilijke periode vinden ze elkaar; ze blijken beiden huwelijksproblemen te hebben en beginnen een verhouding. Ze komen op het punt dat ze moeten kiezen of ze een nieuw leven met elkaar willen beginnen. De schrijver heeft een scherp oog voor de perikelen van het moderne gezinsleven en de drang van mensen om na een dergelijke ramp met een schone lei te willen beginnen. Jay McInerney (1955) groeide op in Hartford, Connecticut. Hij studeerde aan de kunstacademie in Massachusetts en schreef na zijn opleiding korte verhalen voor Esquire. Hij heeft tot nu toe zeven romans op zijn naam staan, waaronder Bright Lights, Big City; De schittering valt; De laatste der Savages en Het goede leven

Identifiers

SKUSKU-2785
ISBN 109023419405
ISBN 139789023419402